Виждали сме Александър Сано като какъв ли не! С шарения

...
Виждали сме Александър Сано като какъв ли не! С шарения
Коментари Харесай

Александър Сано: Аз съм коктейл от хумор, отговорност и щипка непукизъм

Виждали сме Александър Сано като какъв ли не! С пъстрота си генезис - четвърт арменец, четвърт франко-италианец и на половина българин, той е живописен типаж, само че някак остава момчешки недокоснат. Познаваме го като Среброто от паметната група „ Братя Мангасарян “, от филмите „ Денят на бащата “, „ Тилт “, „ Под прикритие “, само че Сано е и доста сериозен експерт и като прави нещо, го прави като хората. Така се среща с плана Smirnoff Collection, в който пресъздава облика на момчето от началото на 30-те години в Америка. Защо водка и за какво Америка? Срещата в плана е провокативна, тъй като споделя историята на основателя на именитата водка Smirnoff, основана като рецепта №21в Москва, само че след Октомврийската гражданска война в Русия, предприемачът обикаля света и стига чак до Америка. Във времената на сухия режим и Голямата меланхолия, да се пробие с водка там, където пият уиски, е повече от предизвикателство. Но съобразителният Смирноф постанова напитката в серия паметни шпионски филми. А в питейните заведения е времето на коктейлната гражданска война. Така се раждат коктейлите MoscowMule - Московско муле, Screwdriver, BloodyMary с водката, която се трансформира в легенда. След фотосите по плана Smirnoff, Сано провокира себе си в музикалния формат „ Като две капки вода “, откакто приключи последния си филм. Срещаме го, с цел да ни опише какво го е въодушевило от последните му планове и какво се случва с него.

- Казват, че животът на артиста е низ от функции, в които той изиграва себе си. Кариерният Ви път Ви срещна със „ Смирноф “. Как се пресрещнаха пътищата Ви? Какво общо имате?

- Пресечната точка беше ролята ми в шпионската кино серия. „ Смирноф “ партнира на поредицата от десетилетия, а аз от десетилетия съм й почитател. Освен че в никакъв случай нямах шанса да бъда този прочут воин, тъй като съм от балканите, а не от Англия, а в този момент въпреки и за малко, се допрях до това чувство.

- Кой е Сано след толкоз доста функции, превъплъщения, разнообразни занимания и действия?

- Надявам се, същото момче от преди 20 години, което към момента гледа на живота с усмивка и се старае да не се занимава с нелепости. Едновременно с това е любящ татко, брачен партньор и другар.

- Както и в живота, смесването на разнообразни съставки от житейски събития прави коктейла на деня. С кой коктейл се асоциирате? Какво има в коктейла „ Сано “?

- Основните съставки в коктейла на Сано са: слънце, комизъм, тотална отговорност към близките, само че примесена с непукизъм. Nice, а?

- Кои компликации от кариерата Ви са построили най-силните Ви качества?

- Нашата специалност е извънредно тежка. Знам, че за доста хора, които виждат единствено крайният артикул от работата ни, това ще им се стори неуместно, само че е реалност. По психическо натоварване актьорската специалност се подрежда на трето място след тези на мозъчния хирург и летец-изпитателя. Но любовта към това, което правиш те прави мощен.

- Кои останаха правилните другари и «супер сили» на Сано, до момента в който сменяше амплоа и бизнес сфери?

- Няколко Архитекта – Къдравия, Бузев, Боша и Ивото. Към тях пристигнаха на по-късен стадий братята и сестрите ми – Мартин Макариев, Луиза, Яна Маринова и Ники Миленов. В листата с хора, които ми дават супер сили са още към 20-ина души. Изключително богат човек съм на другари.

Разбира се, най-голямата ми мощност идва от фамилията. Без тях и всички горе упоменати, съм за на никое място.

- Каква е Вашата рецепта за триумф?

- Много е просто: в никакъв случай не казвай, че ще свършиш нещо, което не можеш. Бъди прям, почтен и признателен към хората. Разбира се, и бачкай като вол. Без труд, не става – пробвал съм.

- Оставихте мощна диря с «Братя Мангасарян» и искрено липсвате на българската музикална сцена. Мислите ли за нещо ново в този бизнес?

- Винаги, когато ни остане свободно време, забъркваме нещо. Но става рядко. От години сме заети с други неща. Сега в " Като две капки вода " си начесвам крастата за музика.

- За какво сте затворили вратата вечно в живота си?

- За непотребната суетност, натъртвам – " непотребната "! Има и една професионална, тя е нужна и здравословна за артиста. Но безпределно отбягвам от глупости като цяло.

- А защо не желаете в никакъв случай да затваряте страницата?

- За киното. Категорично.... към този момент..

- Каква е най-голямата Ви фантазия, която в никакъв случай не се смалява с времето?

- Да върша все по-хубави филми и да имам къща до езеро.

- Какво Ви въодушевява безусловно, като безконечна батерия?

- Семейството и приятелите ми, което като се замисля е все едно и също. Към това като прибавя и работата ми, всичко се изпълва със смисъл. Сега сега съм свръх въодушевен от последния ни филм " В сърцето на машината ". Този план е същинска магия! Ще разберете защо приказвам като го видите. Тръгва по кината от 18-ти Март 2022.

- Какво научихте от акцията, взаимно със Smirnoff?

- Че заниманието може в никакъв случай да не стопира. Но това зависи от теб.

- Има ли нещо, на което му се възхищавате?

- Възхищавам се на всеки и всичко, което носи уникалност и неповторима сила.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР