Виждала съм господин председателя притеснен, уморен, недоспал, нервен. В рамките

...
Виждала съм господин председателя притеснен, уморен, недоспал, нервен. В рамките
Коментари Харесай

Белобрадова: 239 депутати носим отговорност за това гласуване. Всички без един - Делян Пеевски -

" Виждала съм господин ръководителя обезпокоен, изтощен, недоспал, нервозен. В рамките на този парламент мъчно можеш да бъдеш друго. Виждала съм го да бърка и обществено съм го споделяла. Но в никакъв случай не съм го виждала да е по-долу от поста, който заема - човек, изпълнен с отговорност, достолепие и чест ", написа депутатката от " Демократична България " Елисавета Белобрадова, след като  .

239 народни представители взеха присъединяване в този избор. Всеки от тях носи персоналната си отговорност за това гласоподаване. Един единствен депутат липсва - господин Делян Пеевски, прибавя Белобрадова.

Цялата ѝ обява след гласуването:

" Днес в Народното събрание беше гласувана оставката на ръководителя Никола Минчев.

Реално към този момент всичко беше казано от трибуната, само че аз бих желала да обърна внимание на един личен факт, който няма място в формалния спор.

Когато господин Минчев зае поста си за първи път гласът му трепереше от терзание. И няма по какъв начин да не е по този начин - това е най-високият пост в страната, тъй като Република България е страна с парламентарно ръководство.

Виждала съм господин ръководителя обезпокоен, изтощен, недоспал, нервозен. В рамките на този парламент мъчно можеш да бъдеш друго. Виждала съм го да бърка и обществено съм го споделяла.

Но в никакъв случай не съм го виждала да е по-долу от поста, който заема - човек, изпълнен с отговорност, достолепие и чест.

В историята няма случай, в който личността да не е била главен фактор и отражение на моментните процеси. Ще познаете времената по личностите, които стоят на най-главните позиции в страната.

Ще познаете Народното събрание по всеки един човек, който го въплъщава.

В този смисъл Народното събрание е формиран от 240 персони и ръководителят на Народното събрание е сборен облик на тези персони.

Дотук господин Минчев представляваше с личността си парламентарната активност, парламентарния дух.

239 народни представители взеха присъединяване в този избор. Всеки от тях носи персоналната си отговорност за това гласоподаване.

Един единствен депутат липсва - господин Делян Пеевски. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР