Вижда се удължено устройство с тънки рамки и бутон HomeТова

...
Вижда се удължено устройство с тънки рамки и бутон HomeТова
Коментари Харесай

Флагманът Mate 10 с първа надеждна снимка

Вижда се удължено устройство с тънки рамки и бутон Home

Това е може би първото правдиво изображение на Huawei Mate 10 (източник: Evan Blass)

Обещаващият смарт телефон Huawei Mate 10 ще дебютира идващия месец, а производителят от Китай към този момент подвигна задоволително звук към новия си флагман и упованията на почитателите и промишлеността са големи.

Освен предварителните информации за „ чудесата ” в новия смарт телефон, включително изкуствен интелект, в интернет изтече и първата надеждна фотография на устройството от потвърдилия се като достоворен източник блогър Еван Блас (Evan Blass).

Считаното за същинско изображение на Huawei Mate 10 бе оповестено тази седмица на страницата на Еван Блас в Twitter. Вижда се устройство с дребни рамки от двете страни и симетрични рамки над и под екрана.
още по тематиката
Смартфонът наподобява продължен и стеснен, а под екрана е открито място за бутона Home. Над екрана се виждат процепи за представители, предна камера и няколко датчика.

Очаква се Huawei да показа на 16 октомври три версии на флагмана – Mate 10, Mate 10 Pro и Mate 10 Lite. Съдейки по изказванията на компанията, Mate 10 ще бъде най-малкото заслужен съперник на iPhone 8 и iPhone X, оповестени от Apple предходната седмица.

Нещо повече, Huawei натъртва на по-развити благоприятни условия за изкуствен интелект, с помощта на личния чип Kirin 970, който включва самостоятелен блок за невронни калкулации.

Изкуственият разсъдък, несъмнено, е характерност и на новия iPhone, в който Apple разчита на бионичен чип A11. При показване на смарт телефона, компанията от Купертино акцентира на усъвършенстваната технология за различаване на разположение Face ID.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР