"Вижда се един опит на повечето кандидати да говорят за

...
"Вижда се един опит на повечето кандидати да говорят за
Коментари Харесай

Цялата енергия на тази кампания е във Фейсбук

"Вижда се един опит на множеството претенденти да приказват за себе си, за това което са правили, което ще вършат, а не толкоз да асоциират себе си като част от една огромна партийна концепция, която би трябвало да сплоти хората. Това е и първата акция, в която аз срещам и толкоз имена на районни кметове. " Това сподели пред БНР проф. Десислава Бошнакова, началник на департамент "Масови връзки " в Нов български университет във връзка разликите сред тази предизборна акция за локалния избор по отношение на всички предходни.

По думите й невъзможността чак толкоз доста хора да вземат участие в ТВ и радио изяви насочи цялата сила на тази акция във Facebook. "Въпросът е, че когато човек си отвори Фейсбука, или най-малко аз, оставам с чувството, че съм единственият човек, който не е претендент. Според мен малко се пресолява цялата тази история, тъй като единственото, което на мен ми се случи като естествен жител, е да препречвам всякакви хора или платени реклами, тъй като просто не желая да виждам това “, уточни Бошнакова. Според нея потребителите на обществените мрежи би трябвало да ревизират кой спонсорира посланията към тях.

„ Не можем да прехвърлим виновността единствено на тези, които желаят нашия глас, за това, че ние не сме прочели листовката с дребните букви. Важно е да знаем кой дава тези пари. Аз персонално като видя реклами, спонсорирани от самия претендент, малко стартирам да се колебая. Ако човек е бил толкоз време на държавна позиция и самичък си спонсорира рекламата, значи има доста положителни приходи. Ако е спонсориран от компания, тази компания какъв интерес има да поддържа съответната политическа партия. Тъжното е, че те са толкоз доста, че в случай че човек потегли да ревизира всяка, би трябвало това да работи – регулиране “, сподели още тя.

Бошнакова посочи, че постоянно има разлика сред сондажите онлайн и действителните резултати. По думите й е хубаво да си дадем сметка, че има доста хора, които са отвън Facebook. "От тази позиция на мен ми е необичайно за какво тези претенденти нямат уеб сайтове. Ако разчиташ единствено на това, което се случва във Facebook, могат да го видят хората единствено с профили във Фейсбук… “, обърна внимание проф. Десислава Бошнакова.

Според нея до момента в който изборите не приключат, не можем да знаем какво ще се случи и постоянно би трябвало да се чакат изненади. Тя акцентира, че ще запомни актуалната акция с многото „ неразбираеми и неконкретни послания “ и заимстване на хрумвания сред претендентите.

„ Мисля, че хората ще излязат и ще гласоподават с малко по-голяма доза разсъдък, който да надскочи партийното, тъй като, както виждате, разликата сред самите партии към този момент е толкоз размита, че аз на моменти не мога да схвана тъкмо каква е. Мисля, че имаме потребност от смяна и доста се надявам на тези избори да се случи ", уточни в умозаключение Бошнакова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР