Виж ощеДядото на нахапаните от ротвайлер деца: Жена напръска кучетата

...
Виж ощеДядото на нахапаните от ротвайлер деца: Жена напръска кучетата
Коментари Харесай

Кошмар На Детска Площадка! Немска Овчарка Разкъса Детенце!

Виж ощеДядото на нахапаните от ротвайлер деца: Жена напръска кучетата със спрей

" Намордник носеше в лявата си ръка. Постави намордника 10-ина минути след случая, когато чакахме полиция и незабавния център ", описа Николов. Жената изглеждала обезпокоена, декларирала, че кучето в никакъв случай не е било нападателно. Според други минаващи, обаче, то и преди нападало, само че други четириноги.

" Тя е възрастен човек, може би вчерашният ден е бил моментът, в който е схванала, че това куче не ѝ е по силите ", разяснява мъжът.

За благополучие, пострадванията на детето към този момент са обработени и то дори е на учебно заведение през днешния ден. Баща му се притеснява по-скоро какъв брой време ще бъде нужно, с цел да бъде преодолян стресът от случилото се.

Семейството също има огромно куче, само че Николай акцентира: " Всички, които имат огромни кучета и рискови породи, би трябвало да носят своята отговорност това куче да бъде гледано като домакински любим без да има заплаха за хора и други животни - и да носят отговорност за всички последствия ".

Само преди дни сходен случай се случи и в кърджалийското село Бенковски. Тогава домашно куче атакува и нахапа възпитаник. Детето е с осем шева на крайници.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР