Виж какви акции правят, с дъх на миризма на алкохол.

...
Виж какви акции правят, с дъх на миризма на алкохол.
Коментари Харесай

Борисов: С много мъка ще фалшифицират изборите през машините

Виж какви акции вършат, с мирис на миризма на алкохол. Намерили шишета, миришели май на алкохол. Плашат ви, тъй като не им се желае да имат съперници, по този начин е било на времето, по този начин желаят да го създадат и в този момент. Само че в случай че има медии, да снимат по какъв начин наподобяват мутрите, има ли един, като ги гледате тези хора – учители, лекари, служащи. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Тетевен.

Мъката им е огромна. Очакваха да ни прегънат, единствено че партията излезе по-силна от всички години до момента. Борили сме се да управляваме, желали сме да си създадем „ Хемус”, „ Марица”, „ Струма”, „ Тракия”, „ Люлин” и всичко останало. Те го лишават за дни. Въпросът в този момент е за демокрацията даже. Да се избавим от този боязън, който четниците на Радев се пробват да внушат. Никак не са за подценяване, тъй като са рядко подли хора, рискови. Трябва да ви кажа, че като гледат цялостните ни зали и по какъв начин събират хората на всички места в България им е доста мъчно и с доста тъга ще фалшифицират изборите. Ще ги фалшифицират не по различен метод, а през машините. Ще поставят наблюдаващи на метър и половина –два, с цел да гледат кой за кого гласоподава и да стресират хората. Това е неприемливо, тъй като има загадка на вота, а те ще седят сякаш да оказват помощ. Оставете хората да избират по какъв начин желаят да гласоподават. Като висиш на главата на един човек той се тормози, изключително тези, които не са работили с машини и какво става тогава? А и към този момент разполагат с кодовете на машините. Нарушиха безусловно всичко, съобщи Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/771183966907618
Самият Радев сподели, че е редно да се броят квитанциите в урните и за коя партия са, тъй като машината може да си напише каквото желае. Холандският министър председател сподели, че са махнали машините, тъй като хората се съмнявали в това, а немският парламент и конституционният им съд изрично не разрешиха подобен тип гласоподаване. Единствени в Европа сме ние. Това е единственият късмет да победят ГЕРБ. Хората са с нас, направеното е толкоз доста, че не може да го зачеркнеш, посочи той.

На всички други избори сме говорили какво ще вършим, в този момент обаче против нас нямаме действителен съперник. Слави Трифонов за две акции се е сподели един път с защити студенти в Пловдив. Ако им видите брошурите те са за втори курс студенти. На нито една значима тематика те нямат решение. Да не приказваме за другите парии. „ Да, България” ги интересува единствено кой ще е основният прокурор, в случай че може да е Христо Иванов акцията ще им завърши незабавно. Цял живот мечтаеше да е основен прокурор, другите мечтаят да са министър председатели, министри, кметове. Той желае единствено това – да може да упреква, сподели още Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР