виж галерията Забраниха на Миро да изпълнява един от хитовете си.

...
виж галерията
Забраниха на Миро да изпълнява един от хитовете си.
Коментари Харесай

Вида Пиронкова жестоко обидена на Миро, забрани му да пее Гълъбо!

виж галерията Забраниха на Миро да извършва един от шлагерите си. Авторката на песента " Гълъбо " Вида Пиронкова популяризира формален документ, с който декларира, че е афектирана от артиста и не желае той в никакъв случай повече да пее нейната ария. 

Пиронкова оповести това решение със фотография на специално удостоверение от " Музикаутор ", която популяризира в обществени мрежи. В него се споделя, че тя отдръпва от ръководството на компанията правата за обществено осъществяване на всички песни, на които Пиронкова е създател на текст, музика или аранжимент. Във Facebook композиторката добави още:

" До: Медиите и уредниците на концерти, събития, корпоративни празненства, обществени изяви онлайн, както и до притежателите на пиано питейни заведения и нощни клубове в цяла България! Също и до моите другари, които несъзнателно станат очевидци на нарушение на волята ми. Този пост е формален и също обществен! Честито на печелившите!

От през днешния ден нататък за всяко едно осъществяване на мое произведение, и най-много на песента " Гълъбо ", апелирам да се обръщате персонално и само към мен! Всеки различен случай е нарушение на Закона за авторското право и сродните му права! Благодаря на " Музикаутор ", че поддържа решението ми! ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР