виж галерията Варненски родители сигнализираха Varna24.bg за поредица от зловещи игри,

...
виж галерията
Варненски родители сигнализираха Varna24.bg за поредица от зловещи игри,
Коментари Харесай

Малчугани треперят ужасени от кървавата баба Грани със светещи очи и зловещата й дъщеря

виж галерията Варненски родители алармираха Varna24.bg за поредност от злокобни игри, които се радват на голям интерес от страна на децата им, само че ги вцепеняват от боязън и малчуганите не желаят да остават за секунда сами по-късно.

Става въпрос за хорър игрите " Грани “, в която злокобната баба Грани със светещи очи, кървави зъби и бухалка броди в къща на ужасите и " убива “ детето, което играе, в случай че то не успее да я победи. Главният воин, т.е. детето, вперило взор в таблета или телефона, е заключено в ужасяващата и къщата и с цел да избяга, би трябвало да я убие.

Не по-малко всяваща смут е друга игра, в която в ужасяващият облик на преследвача е дъщерята на бабката - " Слендрина ".

Детето броди по тъмни коридори, а на пътят му излизат ключове, с които отваря разнообразни порти. В стаите намира елементи от оръжия, които би трябвало да сглоби. След това продължава търсенето на патрони, които са скрити на друго място. Зловещата баба може да бъде убита или приспана. Подтискаща и мрачна музика, както и шокиращи резултати, допълват ужаса. Бабката изскача изведнъж от разнообразни места, размахвайки бухалката, а навсякъде хвърчи кръв. Из цялата къща също има локви от кръв.  

Освен това злокобната баба слага клопки, с които също би трябвало да се внимава. Всеки има 5 дни или 5 пъти, в които може да почине преди да види надпис " game over ".

Популярността на играта е голяма измежду деца на друга възраст. По-големите споделят, че я намират за " тъпичка “ и скучна с неприятна графика и към този момент не се впечатляват от резултатите й. Малчуганите на възраст от 5 до 8 години обаче, с голямо любознание търсят и играят играта, макар безапелационната възбрана на родителите си. Дори и вкъщи детето да има надзор, то на детската площадка или в учебно заведение, където има достъп до телефон, таблет и интернет, постоянно дребният човек изтегля злокобните игри.

Проблемът е, че играта може да бъде изтеглена от магазините за приложения без ограничавания. Именно това тормози родителите, които не постоянно могат да упражнят надзор над децата си, а в това време се чудят по какъв начин да " лекуват " обърканата душeвност на малчуганите, които постоянно бълнували на сън и се примъквали нощем в леглото на мама и тате.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР