виж галерията Сводник, търгуващ с проститутки, е откривателят на Златка Райкова,

...
виж галерията
Сводник, търгуващ с проститутки, е откривателят на Златка Райкова,
Коментари Харесай

Ако това е вярно, Благо Георгиев може да полудее! Златка имала вземане-даване със сводник?

виж галерията Сводник, търгуващ с проститутки, е откривателят на Златка Райкова, която умилява половин България с телевизионната си обич с Благой Георгиев. Осъденият неведнъж за търговия с плът Васил Телбизов e индивидът, който поема блондинката още когато тя е 15-годишна ученичка и й демонстрира " пътя в живота ", спомнят си техни общи другари. По думите на самия Телбизов Златка Райкова даже е била най-оборотното му момиче при започване на века, написа " Уикенд ". Именно той финансира преобразяването й в секси кокона - заплаща 5000 лв. за силикон, поставя й изкуствени джуки и коси и я трансформира в неустоима мъжемелачка.

Въпреки че е женен, Райкова освен е най-знатното момиче в бардака му, само че и негова държанка. В Пазарджик още си спомнят по какъв начин тя го чака пред пандиза, с цел да излезе след следващата излежана присъда, само че там се засича със законната му брачна половинка и двете дами се хващат за косите. 49-годишният Телбизов сега търка наровете в затвор в Малта и по всичко наподобява, че Златка, с която бяха " дупе и гащи ", от дълго време го е не запомнила. Райкова гневно отричала пред следващия си любим Благой Георгиев да е имала интимни връзки с Васил и да е заработвала в структурата му. 

Пазарджишкият сутеньор е прочут измежду органите на реда от 90-те години на предишния век. Първите си проститутки Васил Телбизов прекарва през границата още през 1995 година Базирал ги е в бардак в Германия. Няколко лета по-късно Телбизов е арестуван в Берлин с повдигнати обвинявания за трафик на хора и склоняване към проституция. Успява да се измъкне от панделата, убеждавайки немските лекари, че изпада в жестока меланхолия и има риск за живота му. 

След връщането си у нас сводникът се среща със Златка Райкова и стават неразделни. Тя е красиво момиче и напълно естествено е доста харесвана. Всеки мъж, с който се сближи, афишира за собствен Бог, а всяка нейна обич дефинира като " изпепеляваща ". Така е в този момент и с Благо. Но той надали знае за връзката й с Телбизов, за който работила преди години.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР