виж галерията Самият извършител е отворил вратата, като е бил в

...
виж галерията
Самият извършител е отворил вратата, като е бил в
Коментари Харесай

След четворното убийство попитали Георги: Къде са родителите ти? Той: На погребение!

виж галерията Самият причинител е отворил вратата, като е бил в безусловно несъответстващо положение. На въпрос на чиновник на Военна полиция къде са родителите му младият мъж дал отговор: " На заравяне в Пловдив ". След това набрал номерата им и чул, че в действителност телефоните им звънят вътре в къщата, в която е и той. Това заяви през днешния ден пред публицисти Георги Хаджиев, началник на СДМВР. 25-годишният мъж е арестуван за убийството на родителите си, брат си и баба си. Престъплението е извършено в Нови Искър. Жертвите са убити с секира.

Бащата на задържания Георги бил боен. След като два дни не се явил на работа, през днешния ден от Военна полиция отишли да го търсят в дома му. Когато позвънили, отворил самият Георги. Бил във очевидно несъответстващо положение. На въпрос къде са родителите му, дал отговор, че са на заравяне в Пловдив. влизайки в къщата обаче, униформените разкрили четирите натрупа. Сигналът за закононарушението е подаден в 10.30 ч.

Съседи на арестувания споделят, че той и майка му имали психологични проблеми. От прокуратурата по
Разследващите ще ревизират дали Георги е използвал алкохол или опиати.Вече е ясно, че е направил опит да заличи следите си, като е почистил част от кръвта след четворното ликвидиране. Действията по следствието не престават в границите на формираното досъдебно произвеждане под наблюдението и управлението на прокуратурата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР