виж галерията От лятото на 2018-а година Анелия най-после се нанесе

...
виж галерията
От лятото на 2018-а година Анелия най-после се нанесе
Коментари Харесай

Анелия е в паника, стана голям гаф с луксозния й палат

виж галерията От лятото на 2018-а година Анелия най-сетне се нанесе в палата си в баровския квартал " Драгалевци “, който строи повече от 3 години.

Певицата не е прекарала и една зима, а проблемите на неприятното строителство в днешно време лъснаха. На долния етаж, където е ситуиран големия хол, има влага и стените й са замязяли на нищо.

Изпълнителката на " Дай ми още “ беснее и не търси излаз от създалата се неприятна обстановка. И най-много, че в дома й още веднъж ще нахлуят майстори.

За големия дворец на Анелия се приказва още от първата копка. Най-обсъжданата тематика е сумата, която хвърлила по парцела. Според осведомени, пайнерката се бръкнала 3 милиона за своето жилище.

Носят се упорити клюки, че Анелия не е платила сама къщата, написа " Блиц ". Вероятно била източила от банковата сметка на някогашния си Коко Динев, който бил задължен да помогне, поради щерка им Ивон. Но по-голямата сума е от приятеля на певицата, който пази в цялостна загадка. Това породи подозрения, че индивидът е фамилен и по тази причина връзката им с Анелия би трябвало да бъде скрита.

Сега Анелия се шири в палата, като даже качи фотоси от хола и трапезарията, в които има мини киносалон. Чалгарката обожава да си стои у дома и даже си подвигна хонорара на 7 бона и по този метод да откаже множеството заведения да я канят, което ще й разреши да си седи повече у дома. А на нея очевидно има кой да й дава пари и не се нуждае от това да пее по кръчмите всяка нощ.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР