виж галерията Община Бургас започва цялостна реконструкция в огромния двор на

...
виж галерията
Община Бургас започва цялостна реконструкция в огромния двор на
Коментари Харесай

Реконструират цялостно двора на ПМГ/ГРЕ Раковски“

виж галерията Община Бургас стартира цялостна реорганизация в големия двор на ППМГ " Акад. Никола Обрешков " /ГРЕ " Г.С. Раковски ". Такова нещо не се е случвало там от времето, когато е снимана сцената от кино лентата " Опасен  чар ", в която Тодор Колев чака от учебното заведение да излезе Невена Коканова.

В двора ще бъдат обособени стадиони за баскетбол, футбол, волейбол, хандбал, лекоатлетическа писта, зони за фитнес и тенис на маса. Ще се положат съвременни спортни настилки, измежду които и ударопоглъщаща на нужните места. Учениците ще могат да употребяват нови уреди и уреди при своите физкултурни занятия. В двора ще бъдат завършени приятни зелени площи, при опазване на здравите остарели дървета и внасяне на нови фиданки. Ще се инсталира и ново осветяване.

Това е поредна стъпка към преобразяване на целия регион в един от най-модерните просветителни кампуси в страната. В предходните години бе издигнат триетажният състезателен корпус с затрупан басейн към двете влиятелни бургаски учебни заведения, а прилежащото остаряло сиропиталище бе напълно актуализирано, с цел да се трансформира в ОУ " Коджакафалията ".

Община Бургас се извинява за породеното краткотрайно стеснение и приканва за самообладание и съблюдаване на рестриктивните мерки по време на строително-монтажните работи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР