виж галерията Неутрализирана е мобилна нарколаборатория за производство на синтетични наркотици,

...
виж галерията
Неутрализирана е мобилна нарколаборатория за производство на синтетични наркотици,
Коментари Харесай

Удар на полицията! Закопчаха седем души за дрога след спецакция в Бургас!

виж галерията Неутрализирана е мобилна нарколаборатория за произвеждане на синтетични опиати, конфискувани са голям брой наркотични субстанции, разнообразни по тип и грамаж, прекурсори за произвеждане на синтетични опиати и електронни везни, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас. Това се случва вследствие на извършена профилирана полицейска интервенция от чиновници на Областната дирекция на МВР-Бургас и Районните ръководства в региона.

Образувани са четири бързи полицейски и две досъдебни производства за произвеждане, държане и разпространяване на наркотични субстанции.

Сред по-характерните случаи са:

Намерената близо 90 грама суха зеленикава тревна маса - марихуана, две буци бяло прахообразно вещество с тегло от 35 грама - амфетамин, бяло прахообразно вещество – кокаин, с тегло към 1 грам, таблетка екстази, голям брой семки за конопени растения и електронна везна. Те са конфискувани при претършуване на избено помещение, ситуирано на бургаската улица " Генерал Гурко ", употребено от 38-годишен престъпно проявен бургазлия. При осъществения му персонален обиск са открити и конфискувани още три топчета марихуана.

Служители от Първо Районно ръководство – Бургас след осъществено претършуване в дома на 35-годишен престъпно проявен бургазлия, ситуиран на ул. " Фердинандова ", намерили и иззели три торбички със суха зелена тревна маса – канабис, с общо тегло към 300 грама. Бургазлията е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

В резултат на взаимните дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и бранш " Специализирани полицейски сили " при Столична дирекция на вътрешните работи, на първи километър от автомагистрала " Тракия ", в посока от София към Бургас, е спрян л.а. " Ауди А 6 ", с хасковска регистрация, ръководен от 40-годишен престъпно проявен мъж от Димитровград. В автомобила е открит и конфискуван сак, съдържащ 25 пресовани разфасовки от по 200 грама, съдържащи суха зелена листна маса – канабис, или общо 5 кг канабис, както и пакет с бяло прахообразно вещество – кокаин, с тегло от 200 гр. 40-годишния мъж и неговата 25-годишна спътничка, също от Димитровград, са арестувани за период от 24 часа. Впоследствие по отношение на 40-годишния мъж е взета непрекъсната мярка задържане под стража. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Служители от Районно ръководство – Поморие направили претършуване в дома на 33-годишен помориец, ситуиран на ул. " Крайбрежна ", като намерили и иззели 650 грама суха тревна маса във тип на глави - канабис, както и 150-грамова плочка от бяло вещество, реагирала при осъществения полеви наркотест на амфетамин. Помориецът е арестуван с полицейска заповед за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

При осъществено претършуване в дома на 43-годишна престъпно проявена бургазлийка, ситуиран на бургаската улица " Княз Борис І ", чиновниците от Второ Районно ръководство – Бургас намерили и иззели торба със зелена суха тревна маса – канабис, с тегло към 300 грама. При осъществения персонален обиск са открити два плика с марихуана и пликче с бяло кристалообразно вещество - метамфетамин. Бургазлийката е арестувана за период от едно денонощие. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

В резултат на взаимните дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и бранш " Специализирани полицейски сили " при ОДМВР – Бургас е арестуван 33-годишен престъпно проявен бургазлия, в чийто дом, ситуиран в м.с. " Върли бряг ", са открити и конфискувани кг суха тревна маса - канабис, голям брой шишета, съдържащи течност с остра миризма, червен фосфор, ел. котлон със стъклени съдове за производството на метамфетамин и ел. везна. Бургазлията е арестуван за период от едно денонощие, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР