виж галерията На 25 февруари, точно в 21:00 часа MasterChef се

...
виж галерията
На 25 февруари, точно в 21:00 часа MasterChef се
Коментари Харесай

Бивш разследващ полицай и таекуодист в надпревара за мечтаната престилка на хоби готвач на MasterChef

виж галерията На 25 февруари, тъкмо в 21:00 часа MasterChef се завръща в ефира на bTV. В петия сезон на шоуто на положителния усет Chef Андре Токев още веднъж ще огледа в бъдещето, с цел да види идващите крачки към триумфа и съвършенството в компликациите, които те вършат по-добър. Изправяйки се храбро пред риска, той трансформира имиджа на българския готвач. Chef Петър Михалчев се заема да открие истината в настоящия миг, където и да го води предизвикването. Chef Силвена Роу търси магията на сърцето, изкуството, което споделят всички хора по света. С опит от Лондон до Ню Йорк, от България до Дубай, в най-вълнуващите времена за кулинарната специалност, тя се завръща вкъщи, с цел да промени и обогати живота на хората с храната. А общата им цел е една – да открият идващия MasterChef на България във вълнуващите борби на арената на положителния усет.

В първия епизод от приключението MasterChef 5, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев ще посрещнат харизматичната топ кулинарка Chef Силвена Роу, с цел да опитат дружно емблематичните ястия на стотици хоби-готвачи, мечтаещи за своята престилка. За да я получат и тя да ги води до влиятелната купа и премията от 100 000 лв., те би трябвало да подготвят толкоз впечатляващо ядене за 1 час, че да получат утвърждението и на най-малко двама от топ гурманите. А те търсят прочит на обичайна кухня в съвременен и упорит вид, и то в съвършената композиция сред усет и грациозност.

Сред искащите да станат част от петия сезон на кулинарното шоу на положителния усет, са хора, които търсят своето място в света на изкуството, естетиката и насладата от живота. Дама, която е приела за своя задача да върне младите в кухнята, човек, който има вяра, че с храната можеш да кажеш " обичам те “ по-добре от който и да е подарък, борбена персона, преодоляла страха и терзанието от камерите и някогашен проверяващ служител на реда, преследващ задачите си до край, ще бъдат дребна част от " предястието “ на журито. В най-голямата кухня на България ще влязат кулинар, търсещ реванш за 4 години " терсене “, подобен, който търси професионално преориентиране и различен, който желае да накара татко си да се гордее. Професионален таекуодист, модел и медицински представител ще опитат възможностите си да нарекат себе си идващия MasterChef на България.  

Строгото и вдъхновяващо жури ще бъде изкушено от леки като перо профитероли с крем англез и " юнашка “ порция от готвача на цар Борис III. Андре, Петър и Силвена ще опитат фламбе с ракия, миди Сен Жак с кървавица и даши бульон, бургер с чипс от земна ябълка, севиче, шакшука и телешко Уелингтън. Вълнението, признанието, гордостта и увереността в личните благоприятни условия ще се редуват с отчаяние, непримиримост и неудовлетворителна възбуденост. Но в MasterChef няма място за взаимни отстъпки, конкуренцията е голяма, а достойните за доверието на журито – малко на брой. Топ експертите ще изпратят някои с апела да пазят, защитят и потвърдят заслужените престилки, а други - с пожеланието да не престават да работят върху качествата си и в никакъв случай да не се отхвърлят от пристрастеността си.

Кой сандвич заслужава да се назова изкуство, може ли шлосер-монтьор да бъде създател в кухнята, какъв брой вкусен може да бъде телешкият мозък и по какъв начин обичайният сакарски тиквеник заживява нов живот? Коя ще бъде първата " порция “ хоби-готвачи, които ще вземат своята престилка и ще влязат в кухнята на MasterChef.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР