виж галерията Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на

...
виж галерията
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на
Коментари Харесай

Новият вътрешен министър и кметът откриха обновените сгради на ОД МВР и Първо РПУ в Благоевград

виж галерията Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на община Благоевград доктор Атанас Камбитов откриха обновените здания на ОД Министерство на вътрешните работи и Първо РПУ в Благоевград.

" Това е следващият европейски план, който осъществя Община Благоевград. Радвам се, че се справихме в период. Както всеки план и този имаше своите проблеми, но  с общи старания успяхме.  Средствата по плана са над 1 460 000 лв.. Важно е да се подчертае, че този финансов запас не е от бюджета на Община Благоевград, а от външни източници, като 85% са по  Оперативна програма " Региони в напредък “ 2014-2020 и 15 %  Национално съфинансиране. Зад тези числа стоят актуализирани здания, с по-добри условия за хората, които работят тук и освен,  а и с достъп за хора със характерни потребности. Използвам случая да благодаря на изпълнителите, че се оправиха в период, както и на екипа от Община Благоевград, на всички, които  работиха този план да бъде сбъднат “, сподели кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов връчи почетен плакет на кмета доктор Камбитов и акцентира значимостта на осъществения план. " Тази актуализирана постройка, ще даде опция на жителите за по-лесен достъп, по-добро обслужване “, сподели министър Младенов и заявява цялостна поддръжка в лицето на Министерство на вътрешните работи.

Директорът на Областна дирекция на МВР-старши комисар Хаджиев благодари на Община Благоевград, в лицето на доктор Атанас Камбитов, за осъществения план, с който се усъвършенстват изискванията на работа и добави, че от години в тези здания не е юридически ремонт.

Сред формалните посетители на събитието бяха регионалният шеф на Благоевград Бисер Михайлов, ръководителят на Общински съвет Радослав Тасков, шефът на РДПБЗН инж. Георги Пармаков, заместник- кметовете на Община Благоевград, чиновници на Министерство на вътрешните работи и общинска администрация.

С осъществяването на плана " Въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост, обезпечаване на достъп на хора с увреждания и изцяло възобновяване на фасадите на здания на ОД Министерство на вътрешните работи и Първо РПУ - Благоевград " е усъвършенствана енергийната успеваемост, достъпа на хората с увреждания, обновени  са фасадите на постройките на ОД на Министерство на вътрешните работи и Първо РПУ, осъществени са строително-монтажни работи, свързани с изолираност на външни стени, изолираност на покрив, замяна на дограма, замяна на отоплителната апаратура и замяна на осветителни тела, в следствие от осъществяването, на които в сградите  е доближат клас енергопотребление " В ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР