виж галерията Майка от Варна показа кадри, в които се вижда

...
виж галерията
Майка от Варна показа кадри, в които се вижда
Коментари Харесай

Майка: Разпознаха студент, награден като достоен българин, да краде детската количка на сина ми

виж галерията Майка от Варна сподели фрагменти, в които се вижда по какъв начин двама младежи отмъкват акумулаторната детска количка на сина й от входа на варненска кооперация на ул. " Овче поле ".

За Varna24.bg дамата показа, че наглото действие е осъществено към 5 часа сутринта на 14 декември. От мазето им са отмъкнати освен количката, само че и други движимости. Как крадците са проникнали в мазето не излиза наяве, защото дамата твърди, че то не е било разбивано, само че кражбата е реалност.

Камери обаче са запечатали лицата на крадците, а на апела й те да бъдат разпознати се отзовали стотици. Според хората, които са и писали, едно от момчетата на видеото е студентът по медицина от Варна Николай Цолов, който предходната година бе награден с наградата заслужен българин за благородна постъпка, при която избави мъж, покосен от инфаркт на улицата. 

Припомняме, че на 22 март 2016 година Николай вижда разтревожена жена и стопира автомобила си до нея. Разбира, че това е Маринка Болтън, която чака екип на " Бърза помощ “ за своя брачен партньор, получил инфаркт. Николай откарва Майкъл Болтън до болничното заведение, където той е приет в болница и животът му е избавен.

Въпреки дадените показания в полицията, към момента крадците не са арестувани. Дали фактически студентът по дентална медицина е забъркан в кокошкарската кражба или става въпрос за покъртителна аналогия, занапред ще стане ясно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР