виж галерията Мария Вачева – настоящата носителка на титлата Мисис България

...
виж галерията
Мария Вачева – настоящата носителка на титлата Мисис България
Коментари Харесай

Мисис България размени местата си с ромска съпруга от Враца, изживя шок

виж галерията Мария Вачева – актуалната носителка на купата " Мисис България – Вселена “ – е следващата известна персона, която ще одобри предизвикването да замени местата и дома си с непозната жена с радикално противоположен начин на живот във вълнуващия обществен опит " Смени дамата “. В петия епизод на предаването, който ще се излъчи на следващия ден от 21.00 ч., феновете на bTV ще станат свидели на трогателната замяна на съпруги сред живеещата първокласен метод на живот Мари и интегрирана ромка от Враца, която работи на поточна линия за боклуци и едвам свързва двата края.

Мари Вачева и половинката й – австриецът Мартин Колегер – са типичен пример за мултикултурно семейство и за това по какъв начин живеят богатите. Двамата са дружно от 5 години, а романтиката и жестовете, които вършат един към различен, са толкоз мощни, колкото и в първите дни на запознанството им. Имат няколко първокласни жилища в Австрия и в София, работят дружно в компанията на Мартин и в свободното си време обикалят света. Животът им наподобява като сбъдната приказка, за разлика от рутината и действителността в дома на фамилията, с което би трябвало да се разменят.

Мая и Мариус Атанасови са интегрирано ромско семейство от Враца, което живее извънредно непретенциозно в дребен и комфортен апартамент, и най-важното за тях е да обезпечат положително бъдеще на единствената си щерка Изабела. Тя е на 16 години и за нея образованието е преди всичко. Мариус е незает и си стои у дома. Мая работи от заран до вечер на поточна линия в цех за боклуци, а Изабела върви на учебно заведение и чисти всекидневно цялата къща. Бащата е наложил ясни правила в дома си, като най-важните са Изабела да съблюдава вечерен час и да не върви по питейни заведения.

В доста трагични и комични обстановки ще изпаднат двете дами в първата част от размяната, когато би трябвало да следват прецизно всекидневието на брачната половинка, с която се разменят. Абсолютен културен потрес ще се окаже за Мая новината, че новият й брачен партньор не приказва български и че препаратът за пране, който стои в шкафа, в действителност е хранителна добавка. Не по-малко сюрпризирана ще бъде и Мисис България, когато откри, че би трябвало да пали печка на дърва и би трябвало да зачита думата на " новия “ си брачен партньор.

Цената на първокласния и вселенски живот на Мари и Мартин, строгите правила, които постанова Мариус на 16-годишната Изабела, и романтиката в връзките на семейство Атанасови, ще бъдат главните тематики на новите правила в двете къщи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР