виж галерията Макар че повечето гаджета на Слави Трифонов са били

...
виж галерията
Макар че повечето гаджета на Слави Трифонов са били
Коментари Харесай

Слави Трифонов се захласна в ефир по бюста на вокалистката си

виж галерията Макар че множеството гаджета на Слави Трифонов са били кльощави и съвсем плоски, шоуменът в действителност си падал скрито по обилни дами. Това описват негови остарели другари, а и самият той се издаде в личното си шоу, преди да излезе в отмора. Преди няколко дни той втрещи феновете, откакто отдели повече от половин час тв време, с цел да разисква бюста на певицата Лили Стефанова. В рубриката си " Нещо персонално “ той бе поканил надарената вокалистка и й задаваше всевъзможни въпроси, все към тематиката за циците й, писа " Таблоид “. 

" Тежат ли ти? Гледат ли те в очите? Как се живее с подобен бюст? “, бяха единствено част от умните питания на Дългия. Вероятно тематиката бе уговорена авансово, тъй като секс признакът на шоуто се бе облякла с впита рокля, която да акцентира прелестите й. 

" Ами да, тежат ми, боли ме гръбнакът “, изясни Лилия. И призна, че съвсем всички мъже забиват взор не в очите й, а в територията сред шията и кръста. Слави пък призна, че и той, щом говорел с нея, едвам устоявал да не забие взор в гърдите на певицата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР