виж галерията Хитовото шоу "Като две капки вода" се завръща в

...
виж галерията
Хитовото шоу "Като две капки вода" се завръща в
Коментари Харесай

Чалгата превзема Като две капки вода?

виж галерията Хитовото шоу "Като две капки вода " се завръща в ефира на Нова тв на 26 февруари. А феновете към този момент се чудят кои звезди ще се впуснат в предизвикването да имитират родни и международни реализатори. Единствено "Шоу " се натъкна на лист, в който участват две от сигурните имена във формата. Това са чалга величията Константин и Софи Маринова. Изглежда, с всеки идващ сезон продуцентът Маги Халваджиян премисля отрицателното си отношение към чалгата. След като в трети сезон вкара Азис, след него Преслава и Десислава, в този момент е решил да стреля право в десетката и да предложения две от топимената в лекия род.
Маги се познава добре с Коцето и Софка, защото е снимал едни от първите й клипове в кариерата. Макар да недолюбва фолка, той е решен на всичко за рейтинг и това е единствената причина да ги предложения. Убеден е, че ще докарат още повече феновете и по този метод шоуто няма да има безусловно никаква конкуренция.Все още не е ясно дали ще разреши да се имитират чалга звезди. До този миг в "Капките " са пети само рок песента "Лъжа е " на Преслава, британската сензация "Is this love " на Фики, "Бурята в сърцето ми " на Софи и Устата и паметната "Къде си, батко " на Милко Калайджиев. За петте сезона не даде нито един път да се имитира една от огромните ни звезди - Азис, който го имитираха в турския и румънския формат.

Носят се упорити клюки, че и Гери-Никол ще бъде измежду участниците. При нея обаче нищо не е несъмнено до последно. И предходната година имала даже подписан контракт, само че се оказала в последния миг, поради други задължения. Тогава Халваджиян беснееше и не можеше място да си откри от гняв, че тийнсензацията му е вързала тенекиена кутия. Емблемите на шоуто - водещите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, още веднъж ще предизвикат жури и участници с поредност от изненади и непредвидени моменти. 

В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с облиците на Бутона на шанса, а в края на всяко предаване спечелилият ще има опция да подари своята премия за определена от него идея. Победители в петте сезона на шоуто са Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Михаела Маринова, а измежду участниците се подреждат Филип Аврамов, Албена Михова, Мария Игнатова, Орлин Павлов, Поли Генова, Башар Рахал и доста други.

 

 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР