виж галерията Бивши и настоящи ученици отОУБратя Миладинови:виж ощеБивши и настоящи

...
виж галерията
Бивши и настоящи ученици отОУБратя Миладинови:виж ощеБивши и настоящи
Коментари Харесай

Народни представители бяха част от празника на училищата в област Бургас

виж галерията Бивши и сегашни възпитаници от
ОУ " Братя Миладинови ":виж още Бивши и сегашни възпитаници от
ОУ " Васил Априлов ":виж още Бивши и сегашни възпитаници от
СОУ " К. Преславски ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.В най-вълнуващия ден за преподаватели, възпитаници и техните родители, народните представители от област Бургас почетоха поканите на управлението на учебните заведения и бяха част от тържествата по случай новата образователна година. В разнообразни учебни заведения в целия район участваха и съветници от партията.

Ивелина Василева участва на биенето на първия образователен звънец в ОУ " Братя Миладинови “, което е най-голямото в Югоизточния регион. Тази година образователното заведение посреща 7 паралелки с първокласници. " Искам да пожелая на всички присъстващи една запаметяваща се с нови познания, усмивки, триумфи и най-много незабравими страсти. Нека шефове, учители, деца и родители бъдат един мощен тим, които преодолява трудностите по пътя към новите хоризонти “, показа Василева в своя привет към събралите се в учебния двор.

Областният началник на партията Димитър Бойчев одобри поканата на шефа Марияна Стефанова на ОУ " Васил Априлов “ в Бургас, където първият звънец бие в 9 часа след празнично готова стратегия. Той бе придружаван от сина си Димитър, който тази година ще бъде шести клас в същото учебно заведение.

Иван Вълков беше посетител по традиция в ОУ " Христо Ботев “ в бургаския квартал Сарафово, където той самият живее. " 94 години това образователно заведение отваря вратите си, с цел да даде нови познания на децата, да им помогне да пораснат виновни персони. Благодаря на всички преподаватели за грижите и търпението, които поставят всеки ден “, разяснява Вълков.

Бургаският народен представител Галя Василева участва на откриването на образователна година 2018/2019 в СУ " Епископ Константин Преславски “. Заедно с шефа Мартин Илиев и зам.-областният шеф Севдалина Турманова, Василева влезе в класните стаи и прегледа модерните условия, в които ще се образоват децата.

Диана Саватева също почете началото на образователната година и участва на празничната стратегия на Национално учебно заведение За музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ". Бургаският народен представител, член на комисията по просвета и медии разиска с шефа Златина Пантелеева разнообразни планове, които образователното заведение интензивно осъществя.

Ася Пеева дружно с евродепутата Асим Адемов поздравиха всички преподаватели, възпитаници и родители в СУ " Иван Вазов “ в Поморие. Събитието почетоха и общински съветници от партията. Най-голямото събитие през днешния ден в морския град бе откриването на новото крило на детска градина " Детелина “ в Поморие, на което с изключение на Пеева и Адемов, участваха кметът Иван Алексиев и заместник-посланикът в Посолството на Съединени американски щати Джъстин Фридман.

Строежът на спомагателната постройка е финансиран от щатското държавно управление, като планът е на стойност 440 000 $. Той ще обезпечи дневна грижа в съвременна и безвредна образователна среда за 80 деца. На разположение на всички деца и чиновници ще бъде и просторна многофункционална зала, както и топла връзка сред новото крило и главната постройка. Народният представител от ГЕРБ Ася Пеева сервира на шефа на градината Гинка Атанасова подарък за сполучлив старт на образователната година.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР