виж галерията България има нов световен рекорд - с положителен знак.

...
виж галерията
България има нов световен рекорд - с положителен знак.
Коментари Харесай

Мъж чу страшна диагноза След 2 дни няма да те има на този свят и свали 103 кг с ядене!

виж галерията България има нов международен връх - с позитивен знак. За 12 месеца един от най-тежките българи отслабна със 103 кг с ястие, без интервенции, медикаменти и други крайности. А единствено преди година - в края на 2016-та, 276-килограмовият /при растеж 1.70 м/ Димчо Тодоров от Първомай е "отписан " от медицината. Тогава лекарка в пловдивска болница му слага диагноза: "След 2 дни няма да те има на този свят ". Именно тези страшни думи карат Димчо да потърси различни способи за спасението си. За да се трансформира при положение без аналог в международната медицина - да понижи над 1/3 от тежестта си с постоянно хранене, да смъкна от себе си на процедура... 2 манекенки, освен това без провисване на кожата!!! 
Обикновено при фрапантно намаляване се прави пластична интервенция за унищожаване на непотребната кожа. При Димчо не се постанова, тъй като се доверява на единствената в света методика за събаряне на килограми без йо-йо резултат и провисване на кожата - тази на Иван Гарабитов. През декември 2016 година Димчо с изпитание пристъпя прага на лечителя си. За да стигне до входа, му трябват 40 минути и сядане на стол, който щерка му носи. Иван Гарабитов съумява да обнадежди Димчо, да го окуражи да се бори за физическото си оцеляване и цялостна смяна. Изготвя самостоятелна стратегия за 276-килограмовия мъж, която съдържа периодически банкет на напитка, съчетана с швейцарски естествен палмов сироп, специфични леки физически и дихателни извършения и матрично-ритъмна терапия. 
И чудото се случва - след година Димчо освен, че не е напуснал този свят, само че към този момент тежи 173 кг, понижил е талията си с половин метър и се движи, без да се постанова да посяда след няколко крачки. Преди дни за първи път от години седна и зад кормилото, с цел да отиде от Първомай в Пловдив на процедури. Вече е витален и деятелен, радва се брачната половинка му и напомня, че преди заспивал, както си седял и водил диалог.
Първомаецът е същински феномен - смъква 103 кг без интервенции, без медикаменти, без диети, като се храни постоянно. "Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци, станах вегетарианец ", споделя диетата си Димчо. Олекна ми, в този момент не нося такава огромна тежест, непрестанно върша разходки, само че нямам километраж за изминатото разстояние, майтапи се 51-годишният мъж. И прибавя мнението си за методиката "Гарабитов ": тя влияе на клетъчно равнище - с масажа с уреда за матрично-ритъмна терапия "прибираме " кожата, с цел да не увисне, а двата сиропа разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма, възвръщат обмяната на веществата, "подмладяват " клетките.  
Освен, че страда от наднормено тегло, Димчо е и диабетик. Методиката на Гарабитов му оказва помощ да смъкне и кръвната захар - от 8 до 4.7 единици. Стрес отключва здравословния проблем при Димчо през 2010 година и го трансформира в един от най-дебелите българи. За 15 дни по време на болнично лекуване от 130 става 170 кг и по-късно продължава да качва килограми. 

СВЕТОВНИТЕ РЕКОРДЬОРИ:
• Британка завоюва купата рекордьор по намаляване на интернационалния конкурс Slimming World's Greatest Loser 2007, откакто съумяла да смъкна 128 кг в границите на 2 години, оповестява The Daily Mail. 42-годишната майка на 2 деца Джули Джоунс (Julie Jones) от Йорк преди тежала 224 кг.  
• Американецът Уилям Коб е рекордьор в най-драстичното намаляване в историята. От 364 кг той смъква 259 кг за 32 месеца. През 1965 година вследствие на отслабването става 105 кг, само че през 1973 година стартира още веднъж да пълнее и доближава 196 кг.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР