виж галерията Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме.

...
виж галерията
Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме.
Коментари Харесай

Ето ги циганите, които убиха човек във влака заради забележка! Проговориха!

виж галерията Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме. Това споделиха пред Софийския областен съд братът и сестрата Красимир и Запринка Мутафчийски, които бяха арестувани в петък. Те са упрекнати за гибелта на 50-годишния Ангел Цветанов. 38-годишният Красимир, който е необразован и се изхранва от ровене по кофите, е с обвиняване за ликвидиране, а сестра му Запринка, родена през 1972 година, е негов помощник. Тя има 6 деца, приключила е трети клас и също се препитава, като всеки ден обикаля по софийските кофи за отпадък.

Двамата са от Ихтиман. Скандалът сред брата и сестрата и умрелия Ангел Цветанов избухнал в купето на бързия трен от Ихтиман за София. Според Мутафчийски мъжът се нахвърлил против него и сестра му с обиди, наричал ги роми, псувал ги и налетял да ги бие. Това станало причина Красимир да извади нож и да го наръга. Човекът умира по-късно, на път за
Според прокуратурата постъпката им е безпричинна проява на пренебрежение към обществото. Освен това двамата избягали, като слезли на гара Вакарел, и след това известно време се крили. Те могат и в този момент да се укрият в случай че излязат на независимост. Братът и сестрата помолиха да бъдат пуснати и да се приберат вкъщи, написа " 24 часа ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР