виж галерията 50-годишен мъж е убит тази сутрин във влака Пловдив-София.

...
виж галерията
50-годишен мъж е убит тази сутрин във влака Пловдив-София.
Коментари Харесай

След убийството жената скочила от влака в движение заедно с дете!

виж галерията 50-годишен мъж е погубен тази заран във влака Пловдив-София. Задържани са мъж и жена по съмнение, че са взели участие в убийството. Сигналът в " Спешна помощ " е получен в 8:07 ч, а екипът е дошъл на място в 8:23 ч, заяви представителят на незабавна помощ Катя Сунгарска. 50-годишният мъж е получил кръвоизлив и е умрял в 8:33 ч. в колата за спешна помощ, на метри от болница " Света Анна " в София. 

По информация на Министерство на вътрешните работи, в едно от купетата зародил скандал. По време на абсурда е изваден нож и 50-годишният мъж е намушкан в гърдите. Все още се обяснява кой е държал ножа. Пред Нова тв очевидци описаха, че мъжът е намушкан от жена с дете. След случая тя е скочила от навлизащия в гарата влак в придвижване дружно с детето. Композицията е спряна на гара Вакарел, а потърпевшият е откаран с кола за спешна помощ в Окръжна болница. Заради кръвоизлива мъжът умрял в колата за спешна помощ.

Във влака е имало 120 души, които са престояли на гарата към час, преди да бъдат качени на различен трен, оповестиха от БДЖ. Международният бърз трен от Истанбул през Пловдив за София е на гара Вакарел от 08:01 часа. На мястото се прави оглед.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР