виж галерията > Вяра Чорлева"Започнах да викам: "Боли ме, не издържам".

...
виж галерията
> Вяра Чорлева"Започнах да викам: "Боли ме, не издържам".
Коментари Харесай

Пациентка: Боли ме, не издържам! Сестрата: Млъквай ма, ще те боли естествено!

виж галерията > Вяра Чорлева "Започнах да крещя: "Боли ме, не устоявам ". И тя ми вика: "Млъквай ма, тук е болница, ще те боли естествено ". Аз ѝ споделих: "Ще си върша каквото си желая, да не съм в манастира ". Мина ми отгоре на главата, стартира да ми удря плесници и да ми крещи коя била тя, че била на сестра на не знам си кой си. Започнах да плача, да се друсам ", описа Вяра.

Версията на сестрата Лилия Андонова е, че тя е била набитата. "Тя реагира бурно, сподели, че си е платила 1000 лв. за избор на екип и сме длъжни да вършим каквото тя пожелае - ще вика, ще крещи, ще ни бие. Удари ми един пестник с всичка мощ и ме назова с нецензурни думи ", изясни Андонова.

Вяра е подала тъжба в "Пирогов ", а сестрата - в полицията. Засега Лилия е краткотрайно отстранена от болничното заведение. "Казаха, че нямам място тук, тъй като съм нанесла леке на института, в случай, че аз съм афектирана. Помолиха ме сама да подам молба, с цел да напусна ", изясни тя. 

"Това е неприемливо с човек, който е на операционната маса в последна сметка. Опитах се да направя нещо. Сигурно в случай че бях отвързана, може би щях да отвръщам и да я ударя, признавам си го ", уточни пък Вяра Чорлева. От управлението на "Пирогов " резервираха безмълвие, до момента в който обясняват случая.

Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР