виж галерията > Снимката е илюстративнаМайката на детето умира внезапно от

...
виж галерията
> Снимката е илюстративнаМайката на детето умира внезапно от
Коментари Харесай

Покъртително! Дете, което загуби майка си, трогна България с необичайна молба

виж галерията > Снимката е илюстративна
Майката на детето умира ненадейно от чернодробна непълнота преди 30 дни. Момиченцето е поверено на обществените служби, които се свързват с баба му и го изпращат в София. Междувременно неговият любим – кучето Тара е оставено в общинския подслон. Бургаската организация " Гласът на животните “ го прибира и дава обещание на момиченцето да откри за него подобаващ дом и любящи стопани.

" Всеки ден детето звъни и ме пита по какъв начин е Тара и дали сме й намерили дом. Не мога да отчайвам дете – сираче на 6 години. То няма татко, майка му умря, остана му единствено Тара, а няма по какъв начин да я задържи. Обещах му “, написа до Burgas24.bg > Това е Тара! Тя търси дом и любящи стопани. Обича децата.
" Тара е луксозна, спокойна, не е енергична... обожава децата. Перфектна е и се схваща с кучета. Има всичко, ще бъде кастрирана след 25 дни. Беше апартаментско куче, спеше с детето. Нека в случай че някой познае в нея своето куче и я желае за другар, да се свърже с нас “, прибавят от организацията.

Снимки на Тара може да видите в нашата прикачена изложба!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР