виж галерията > Гергина Добрева, приятелка на Дебелия, от когото твърди,

...
виж галерията
> Гергина Добрева, приятелка на Дебелия, от когото твърди,
Коментари Харесай

Десислава за Дебелия: Казваше ми Друсай, к..во и ме пускаше на клиенти

виж галерията > Гергина Добрева, другарка на Дебелия, от който твърди, че има дете
Тя описа, че се е срещнала с Мартин Филипов преди няколко години от обща позната, като той й скъсвал телефона от звънене, с цел да я склони да одобри печеливша оферта. Когато се срещнали, Мартин й предложил да работи за него като компаньонка. Обяснил й, че ще й направи публикация в уебсайт и ще разделят хонорара 50 на 50. Тя се тормозила от публикация, поради родителите си, само че в последна сметка се съгласила. 
"Филипов ме караше редовно да "друсам ", /да приема наркотици/ и биеше редовно другите негови компаньонки. Системният му апел към мене, преди да ме изпрати при следващия клиент, беше "Друсай, к..во ". На 30.05.2016 година, общата ни другарка Ина Д. се прибра от работа в Кипър и дружно с Мартин Филипов и Светослав Л. се събрахме в благоевградски хотел, където бях настанена на квартира. Взехме си кокаин и го сложихме в паница, като аз "дръпнах 2-3 линии ". Дадохме пари на Дебелия, а той ни достави опиата. На идващия ден - 01.06.2016 година, в хотела пристигна полицейска инспекция и хванаха опиата ", споделя някогашната труженичка на Мартин Дебелия, представена от "Струма.ком ". 
Десислава уточни, че по време на инспекцията Филипов не бил в хотела. Прокурор Елица Калпачка попита свидетелката какъв брой е коствал 1 грам кокаин, като отговорът бе сбит - 140 лв.. Доста раздразнителен от показанията на Десислава, Дебелия я попита дали й е давал пари, с цел да прави аборт. Десислава отговори, че не е правила аборт, а е имала женски здравословни проблеми и Марто й дължал 2000 лв. от общия им "бизнес ". 
Адвокатът Георгиев, който пази подсъдимия, се поинтересува дали свидетелката е взимала опиати и преди да пристигна на работа в Благоевград. Десислава изясни, че в никакъв случай преди да се запознае с Филипов не е употребявала каквито и да било наркотични субстанции. Втори показания даде Светослав Л. от Сандански. Той изясни, че познава Дебелия от роднините му в Сандански, а с другата свидетелка се срещнали в благоевградска дискотека. 
Светослав си призна, че постоянно е употребявал опиати, като в един от случаите даже колабирал от свръхдоза кокаин. Той съобщи, че е виждал Марто да се дрогира дружно с Десислава, само че не я карал на мощ. По време на полицейската инспекция Светослав се намирал в стаята на Десислава. За идващото дело юрист Георгиев изиска информация за медицински обзор на свидетелката Десислава, която да потвърди дали тя е правила аборт. 
След несъгласие от прокурор Калпачка, арбитър Панкова отхвърли настояването, като го дефинира за безпричинно. Другият иск на юриста за идната дата е да бъде разпитана Вероника Н., която също е била от компаньонките на Мартин Дебелия. Вероника е студентка в ЮЗУ "Н. Рилски " и е много известна в регионалния център, само че за нея ще разкажем на идващото съвещание на съда.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР