виж галерията > Емилия КушвалиеваАко имате духовна връзка с един човек,

...
виж галерията
> Емилия КушвалиеваАко имате духовна връзка с един човек,
Коментари Харесай

Голяма драма в живота на починалия бизнесмен, изневерил със 17-годишна

виж галерията > Емилия Кушвалиева
Ако имате духовна връзка с един човек, положителни връзки, огромна работа, че му станало любопитно някъде. Но тогава не можах да простя и се разведох ", споделя българската Мишел Пфайфър, представена от Блиц. Разводът им стана факт през далечната 2000 година, а още преди завършването му предприемачът към този момент афишираше интимните си връзки със 17-годишната Емилия Кушвалиева – модел в " Ивет модерно “. 

Предприемачът навлиза в частния бизнес като вносител, след което печели доверието на колоса " ТетраПак " и стартира лично произвеждане на сокове в София и произвеждане на прясно мляко в Ботевград. В годините водил правосъдни каузи за марката. Той бе безспорен противовес на остарялата българска сентенция, че " две дини под една мишница мъчно се носят ".

В един интервал от време той е заемал постовете президент на " BBB груп ", шеф на " Лайнс " ООД и ръководител на бизнесклуб " Възраждане ", бил е и президент на Българската федерация по тенис и на тази по подводен лов на риба. Колекционирал риби и корали.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР