Вигенин стигна дотам да „поясни“, че през 2014 г. бил

...
Вигенин стигна дотам да „поясни“, че през 2014 г. бил
Коментари Харесай

Мрън, мрън Вигенин адокватства на Путин, усуквайки се по килифарски

Вигенин стигна до такава степен да „ разясни “, че през 2014 година бил на посещаване в Киев, само че не с цел да признае новата власт, която Путин назовава „ терористи и наркомани “, а с цел да говорел с украинските управляващи за българите, живеещи там… Егати тъпото пояснение!

Освен това Вигенин дълбокомислено изясни, че в Украйна имало националистически структури, които се прикривали зад патриотични лозунги и прочие

Ако беше се готвил за предаването си водещият Георги Любенов щеше да му отговори, че в Русия пронацистките структури, партии и организации са 53 – по статистика на съветското правосъдно министерство. Някои от тях са финансирани обилно по персонално разпореждане на президента Путин. Допускам, че Вигенин знае този факт, само че го премълчава по аргументи, нямащи нищо общо с цивилизационните полезности.

Но и това не бе задоволително на Вигенин, с цел да се хареса на Кремъл. За по-сигурно той изясни, че въпреки всичко Москва имала учредения да се тормози, тъй като Харков, а също Вилнюс, Талин и Рига били близо до съветската столица и като се въоръжавали били опасност за Русия. Трябва човек да е глупак, с цел да не попита Вигенин: А въоръжената до зъби и с нуклеарни ракети Русия не е ли опасност за всички тези страни? Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия и Швеция ли заплашват с война Путин или той тях? Но в така наречен огромни медии не задават този въпрос. Защо?! Само Русия била заплашвана – надали не от целия свят. Но за какво да го прави светът? Не стана ли пределно ясно, че Русия се трансформира в агресор, а не някой различен против нея?

В Българска социалистическа партия няма ли най-накрая да проумеят очевидното?

За „ Възраждане “ и Костадин Костадинов не питаме… Там е ясно. Вигенин подреди социалистите до тях.

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР