Виена. Един човек почина в резултат на огнестрелни рани в

...
Виена. Един човек почина в резултат на огнестрелни рани в
Коментари Харесай

TACC: Един от простреляните във Виена е починал

Виена. Един човек умря вследствие на огнестрелни рани в центъра на Виена, един ранен и отведен в болница, заяви в петък в избавителната работа на Австрия, представена от TACC .
" Един човек умря от пострадванията си " - означиха от избавителната работа. По-рано полицейски представител е съобщил на на кореспондента на ТАСС, че най-малко двама души са били ранени вследствие на пукотевица в ресторант в центъра на Виена.
" Двама души са получили огнестрелни рани в центъра на града наоколо до ресторанта. Понастоящем полицията търси причинителя, а аргументите за случая се проверяват ", съобщи представител на полицията.
Спешни медицински екипи и австрийската специфична анти-терористична единица " Кобра " работят в региона. Полицейски хеликоптер патрулира в центъра на Виена. В центъра на града са подсилени полицейски елементи, доста улици са блокирани, оповестява кореспондентът на ТАСС от центъра на града.
Австрийската полиция заяви също по този начин, че след стрелбата в центъра на града няма опасност за жителите на Виена.
" След стрелбата в центъра на града се подхващат огромни ограничения за търсене на [престъпника]. В момента няма заплаха за странични лица ", сподели полицията.
Освен това полицията изключва опцията за терористична офанзива в центъра на Виена.

Превод и редакция: Юлиян Марков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР