Вие вслушвате ли се в шестото си чувство? Има хора,

...
Вие вслушвате ли се в шестото си чувство? Има хора,
Коментари Харесай

Според зодията: Кои знаци имат най-силна интуиция?

Вие вслушвате ли се в шестото си възприятие?

Има хора, които имат мощна вътрешна вътрешен глас, която стартират да ценят и почитат доста, когато доближат зрелост.
С годините те се научават да слушат шестото си възприятие и то съвсем в никакъв случай не ги подвежда. Има зодиакални знаци, които имат по-развити интуитивни качества спрямо други, написа Флагман.бг.

Ето и лист на зодиите, които предусещат събитията преди те да са се случили:

Риби

Хората от този знак имат тази рядка дарба да мислят по-мащабно. Те някак възприемат сюжетите по по-различен метод от другите хора. Рибите имат страхотна емпатия и са доста умели в това да разгадават мислите на другите. Те са доста наясно и кой и какво им е повлияло най-добре или пък най-зле в живота. Рибите в действителност се опасяват от обстоятелството, че могат да четат мислите на хората, тъй като това постоянно им работи отрицателно и изтощително. Именно по тази причина те от време на време се пробват да не обръщат внимание на шестото си възприятие.

Рак

Тези съпричастни и състрадателни персони също са доста движимости в четенето на мислите на хората. Ако техен непосредствен минава през интервал на меланхолия или стрес, хората от зодия Рак са първите, които ще усетят този факт. Освен това те се усещат длъжни да оказват помощ на безпомощните и обезверени хора в обкръжението си. Добре развитата вътрешен глас на представителите на този знак им оказва помощ да излизат от комплицираните обстановки в живота си съвсем невредими. И въпреки всичко сходно на Рибите и те са склонни да потискат тези свои качества.

Овен

Хората от този знак не са напълно сигурни в предишното и сегашното, само че са ужасяващо точни, когато става въпрос за бъдещето. Те имат изключителната дарба да улавят значимите и положителни благоприятни условия за развиване. Овните като че ли имат просветление за бъдещето, което пък им оказва помощ да заобикалят не малко рискове по пътя си. Те елементарно се аклиматизират към измененията, точно поради интуицията си. Те не се обезкуражават от провокациите, тъй като знаят, че най-после шестото им възприятие ще им помогне да намерят вярната посока.

Дева

Девите имат необикновено мощна връзка с близкото си обграждане. Те са доста положителни в разбирането на страстите на своите другари, родственици и обичани хора. Те се усещат длъжни да оказват помощ за разрешаването на проблемите на другите. Тяхната мощна вътрешен глас е основана на аналитичната им мисъл и на умеенето им да следят. Именно по тази причина представителите на тази зодия са доста подобаващи за психиатри и психоаналитици. Те обаче не всеки път се вслушват в шестото си възприятие поради прекомерно прагматичния си метод към живота.

Лъв

Хората от този знак са известни с това, че имат гигантско его, което постоянно им пречи да следват другояче положителната си вътрешен глас. Лъвовете могат да съумяват в живота единствено с помощта на развитото си шесто възприятие, само че в случай че се научат да потискат егото си и стартират да слушат вътрешния си глас. Те са чудесни в разрешаването на прочувствени въпроси. Лъвовете са импулсивни, само че в това време знаят по какъв начин да реагират във всяка една обстановка вярно. Те имат вяра, че възприятията им, а не разсъдъкът могат да ги насочат в най-правилната посока.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР