Вие в кой свят живеете? Не виждате ли какво пише

...
Вие в кой свят живеете? Не виждате ли какво пише
Коментари Харесай

Марешки: Протестиращите не искат ГЕРБ, но не искат и БСП

„ Вие в кой свят живеете? Не виждате ли какво написа на митингите? Не желаеме ГЕРБ, само че не желаеме и Българска социалистическа партия – това написа “. Това съобщи от парламентарната естрада водачът на „ Воля “ Веселин Марешки.
В декларация от името на парламентарната група Марешки се обърна към сътрудниците си в Народното събрание – и от редиците на ръководещите и от тези на опозицията, упреквайки ги, че не схващат същинските послания на протестиращите жители в центъра на София.
„ Те споделят – не ви желаеме и вас! Искаме оставка на държавното управление, само че желаеме оставка и на президента Радев “, счита Марешки. Изказването му пък бе признато със смях и крясъци от редиците на левицата, което наложи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева да възвръща реда в пленарната зала.
„ Кой струпа барута? Голяма част от него сте го струпали и вие. Вие сте тъкмо толкоз отговорни, колкото и всички други, управлявали през годините, за нищетата и неналичието на правдивост “, обърна се още Марешки към опозицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР