Вие сте спокойна натура. Не се ядосвате лесно. Не сте

...
Вие сте спокойна натура. Не се ядосвате лесно. Не сте
Коментари Харесай

Толкова Е Точно, Че Плаши! Позата, В Която Спите Разкрива Вашия Характер! Убедете Се Сами!

Вие сте спокойна натура. Не се ядосвате елементарно. Не сте дребнави, нито злопаметни. Не съдите прекомерно строго нито другите, нито себе си. Знаете, че никой от нас не е съвършен, че всички сме пристигнали на тази земя, с цел да усвоим избрани уроци. Търпеливи сте. Вярвате, че всичко се случва с причина, даже в случай че сега не знаем каква е тя. Вярвате, че всеки човек, който се появява в живота ни е, е тук, с цел да ни научи на нещо.

Вярвате, че в случай че нещо би трябвало да се случи, то ще се случи. Когато би трябвало и както би трябвало.

Усмихвате се постоянно. В душата ви е слънчево, даже в случай че на открито е тъмно и сиво. Вашето мото е, че всяка стихия отминава, че след всяка зима идва пролет. Оптимисти сте. Опитвате се да виждате позитивното във всяка обстановка, урока във всяка неточност. Лесно се приспособявате към измененията в живота, тъй като знаете, че те са част от израстването ни.

2. Заспивате в поза ембрион

Вие сте чувствителни и раними. Другите обаче постоянно не си дават сметка за това и ви огорчават, без да го осъзнават. Гордостта и вродената ви деликатност обаче ви кара да таите обидата в себе си, надявайки се другият самичък да разбере, че ви е наранил. Което, за жалост, рядко се случва.Тъжното е, че вие самите с лекост можете да се поставите на мястото на другия. И го вършиме непрестанно. Съпреживявате непознатата болежка, споделяте непознатите паники. И се пробвате да помогнете, написа дама.бг. С каквото можете.

Вярвате, че състрадателността е това, което ни прави хора. Но рядко я срещате другаде, с изключение на у себе си...

С тази поза като че ли се пробвате да се изолирате от личните ви проблеми и неволи. Не го показвате, само че имате потребност от поддръжка и схващане, от рамо, на което да се облегнете. Често се чувствате несигурни в себе си. А в действителност притежавате богата психика, на която би трябвало да дадете поле за изява. Танцувайте, рисувайте или пишете... Родени сте да творите.

3. Заспивате, лежешком върху корема си

Вие сте импулсивни, инициативни, независими. Призванието ви е да бъдете водачи, да бъдете иноватори, да раждате хрумвания, да прокарвате нови пътища... Да увличате хората и да им помагате да намират задачата в живота си. Мислите ви постоянно са устремени напред, в търсене на нови хоризонти, в гонене на нови фантазии.

Вярвате, че в случай че човек вложи най-хубавото от себе си, може да реализира всичко.

Стига да не се обезвери при първия крах. Вие обаче вярвате, че единственият неуспех, е да се предадеш. Затова и в никакъв случай не се отказвате. В същото време сте крепко стъпили на земята. Знаете, че, с цел да се осъществя една фантазия, са нужни дейности, подготовка и добра преценка – на времето и опциите ви. Затова обичате да планирате всичко авансово, да сте готови за изненадите на живота. Отговорни и упорити сте. Това ви носи триумф, с каквото и да се захванете.

4. Заспивате по тил, с ръка на(под) възглавницата и разкрачени крайници

Вие сте положителни и енергични. Обичате живота и знаете по какъв начин да го живеете. Знаете по какъв начин да виждате магията в дребните неща - в изгрева и залеза, в остарялата позната от детството ария, в хубавата книга, в срещата с другари, в разходката в парка с обичания...

Вие сте сърцето на всяка компания, пламъкът, който възпламенява останалите.

С вас в никакъв случай не е скучно. Радвате се на всичко и заразявате и другите с силата си. Открити и откровени сте. Винаги влагате всичко от себе си – и в персоналния си живот, и в работата си. Стараете се да оползотворявате оптимално пълноценно времето си. Да се радвате на всяка минута от деня, тъй като знаете, че нито един момент не се връща при нас. За вас чашата постоянно е на половина цялостна. И това е изцяло задоволително, с цел да се чувствате задоволени и признателни.

5. Заспивате по тил, с ръце около тялото и прибрани крайници

Вие сте целенасочени, упорити, прагматични. Знаете какво желаете и по какъв начин да го получите. Не вършиме взаимни отстъпки с нищо, само че най-много със себе си. Не обичате непотребните затруднения. Опитвате се да живеете оптимално опростено и пълноценно. Вярвате, че същинските неща в света се черно-бели. Когато вярвате на един човек, му вярвате 100-процентово.

Когато обичате, обичате. 100-процентово. Без да си задавате непотребни въпроси, без да търсите комплицирани отговори.

Когато обаче някой ви разочарова, е съвсем невероятно още веднъж да завоюва доверието ви. За вас счупената дамаджана си остава счупена, даже в случай че се опитаме да я залепим... Не обичате голословието и празните обещания. Вие сте човек, който застава зад думите си. За вас достойнството е нещо, което би трябвало да се пази всеки ден, във всяка обстановка, без значение какъв брой незначителна е тя. С други думи, на вас в действителност може да се разчита!

6. Заспивате по стомах, като повдигате едното си коляно

Вие сте непредвидими и постоянно цялостни с изненади. Именно в това се крие чарът ви.

За вас животът е премеждие, което би трябвало да се изживее.

Романтични сте. В същото време, настроенията ви бързо се менят и това от време на време обърква близките. Лесно може да изпаднете в потиснатост, само че това е, тъй като сте чувствителни и впечатлителни. Когато ви се постанова да вършиме жизненоважни избори, мъчно взимате решение. А когато го извършите, постоянно се обръщате обратно и се питате дали не трябваше да постъпите иначе. Причината за това е, че сте склонни да идеализирате – както хора, по този начин и обстановки. Това ви пречи да видите какъв брой идеална в действителност е обстановката, в която се намирате сега...
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР