Вие сте построили по-добър бизнес модел от повечето европейски държави.

...
Вие сте построили по-добър бизнес модел от повечето европейски държави.
Коментари Харесай

Андрей Новаков пред превозвачи: Вие сте построили по-добър бизнес модел от повечето европейски държави

Вие сте построили по-добър бизнес модел от множеството европейски страни. Предлагате качествена услуга на по-ниска цена. Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков на среща с превозвачи в Троян и Ловеч. Той бе в област Ловеч по покана на народния представител Иван Миховски. Двамата организираха първо работна среща с общинското управление на ГЕРБ в Троян, където Миховски е общински началник. Пред съпартийците си Новаков уточни акцентите в предизборната стратегия на ГЕРБ по тематиките, по които той е работил и до момента в Европейския парламент.

Пред представители на превозваческия отрасъл Новаков разяснява пакета "Мобилност ", който държа в напрежение българските компании, които работят в този бранш и нашите евродепутати до последния ден на Европейския парламент, когато стана ясно, че дефинитивно решение ще бъде взето от идващия парламент.

"Това, което направихме с пакет "Мобилност " е, че стигнахме до там, че бяхме на 2 гласа от неговото отменяне. Според мен при идващия Екологичен потенциал ще се търси компромисно решение ", сподели в Ловеч Новаков, който се срещна и с ловешки представители на превозваческия бизнес в наличието на общинския началник и кмет на града Корнелия Маринова. Той акцентира още: "Внесохме тъжби против непозволените санкции против български превозвачи във Франция. Имаме статистика, че в Европейски Съюз липсват към половин милион паркинги ".

Според него значимото е превозвачите да знаят, че никой няма право да ги глобява на база европейско законодателство, тъй като пакетът не е признат. "Това, което се случва във Франция, са локални практики ", разясни още Новаков и изрази очакване, че надали преди Нова година ще се одобри каквото и да е решение по пакета "Мобилност ".

Има условия, които ни се постановат на европейско равнище, които опонират на нашето законодателство по отношение на командироването на водачи в чужбина, разясниха превозвачите. Те бяха безапелационни, че наблюдават всичко, което прави Андрей Новаков в отбрана на техните ползи и запазване на българския бизнес модел в сектора и поддържат напъните му. "На ваше разположение съм. Не би трябвало да мълчите. Трябва да сигнализираме против всяка неправда, а ние по тази причина сме в Европейския парламент ", увери ги Новаков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР