Вие сте под топлия и приятен душ, пеете на воля

...
Вие сте под топлия и приятен душ, пеете на воля
Коментари Харесай

Защо НЕ трябва да си миете лицето под душа?

Вие сте под топлия и прелестен душ, пеете на воля и вършиме пяна. Измивате косата и тялото си, тъй че е напълно естествено да посегнете към почистващото средство и да измиете и лицето си. Може ли този на пръв взор почтен табиет да аргументи повече щета на кожата ви, в сравнение с изгода? Може.
Ако обичате дългите душове, излагате кожата си и на по-горещи температури за доста по-дълъг интервал от време. Допълнителната топлота може да аргументи раздразнение, което може да навреди изключително на сензитивната кожа и да утежни положенията на кожата, като акне.
 Грешката, която позволяваме при разчистване на душа в банята Грешката, която позволяваме при разчистване на душа в банята
Дори и най-старателната стопанка евентуално позволява неточност при почистването на душа в банята. Въпреки че го използваме всекидневно, когато...
Най-големият риск, който крие миенето на лицето под душа, е, че горещата вода дехидратира кожата. От друга страна, парата може да разшири и спука кръвоносните съдове, а бактериите, които циркулират във влажния въздух, усилват риска от зараза.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР