Вие сте от онези запалени по седмото изкуство зрители, на

...
Вие сте от онези запалени по седмото изкуство зрители, на
Коментари Харесай

Гледайте „Жокера“ у дома с А1 Видеотека

Вие сте от тези запалени по седмото изкуство фенове, на които киното им е в кръвта. И всякога, когато гледате пред вас, на огромния екран преминаващите с 24 фрагмента в секунда облици, се чувствате заредени с адреналин и с положително въодушевление. Въздействието на движещите се кинообрази постоянно е било, е, и ще бъде повече от вълнуващо. Понякога, то граничи с магия, от която не желаете да се освободите. Особено, когато става дума за в действителност стойностни кинопродукции, за холивудски шлагери, подписани от огромните режисьори и с присъединяване на същински надарените артисти. Това са филми, които всички желаят да гледат и внимават да не пропущат, до момента в който са част от настоящия киноафиш. Още по-голям е ползата към тези заглавия, които са получили интернационално самопризнание с доста влиятелни награди, гледани са от хиляди фенове и имат премного доходи от боксофис класацията.
Но, случва се, понякога, да пропуснете опцията да гледате някой от безспорните шлагери на огромен екран и да би трябвало да наваксате кинопропуските – е, какво по-подходящо място да гледате някой от най-награждаваните филми вкъщи?! До видеотеката на А1 имат достъп всички клиенти, които употребяват A1 Xplore TV, интерактивната телевизия на А1. Клиентите на услугата имат опция да гледат хитови филми от каталога на малкия екран, която включва заглавия от най-големите кино компании като Sony Pictures, Universal Studios, Paramount Pictures и Warner Brothers, освен това единствено няколко месеца след кино премиерата им.
Сред новите заглавия, с които А1 Видеотека желае да зарадва своите фенове, е и един от най-хитовите филми за 2019 година – номинираният за „ Оскар “ в цели 11 категории – „ Жокера “ на режисьора Тод Филипс.
Филмът завоюва „ Оскар “ и „ Златен Глобус “ на артиста Хоакин Финикс, както и награди от тези два влиятелни състезанието за истинска кино музика. Със 184 номинации, 76 извоювани награди и над милиард доходи от продадени билети до в този момент, „ Жокера “ е един от най-печелившите филми за всички времена, които са основани по комикси. Реализиран с бюджет от 55,5 милиона $, „ Жокера “ осъществя облага от 1 073 913 013 $ (до момента, в цялостен свят), което е 19 пъти повече от вложената за фотоси и постпродукция сума.
Филмът споделя за това по какъв начин Артър Флек (в ролята е 45-годишният Хоакин Финикс), провалил се комик, отритнат от обществото, който поема по пътя на престъпността и хаоса в Готъм Сити и се трансформира в Жокера. За незапознатите с комикс класиката, Жокера е зложелател на Батман, и един от най-известните злодеи в тази характерна галактика. Животът му се трансформира в непрекъснат тормоз в работата, на улицата и вкъщи, от близки, сътрудници и непознати. В резултат на това Артър се отчуждава още повече от обществото и взема решение с коя от двете маски желае да живее. Превъплъщението на Хоакин Финикс в облика на Жокера е оценено както от филмовата рецензия, по този начин и от феновете по света.
Така че, в случай че сте пропуснали да гледате Хоакин Финикс в „ Жокера “, имате опция посредством А1 Видеотека да го гледате колкото пъти поискате в границите на 48 часа. Също по този начин може да връщате сцените, които ви вълнуват, да ги анализирате и изучавате в елементи, да паузирате кино лентата, в случай че ви се постанова, и по-късно да продължите от сцената, на която е спрян.
Освен непрестанно възобновяване на заглавията и огромното многообразие от хитови кино продукции в А1 Видеотека, интерактивната телевизия А1 Xplore TV предлага на всички консуматори доста преимущества, измежду които телевизионно наличие в 4К Ultra HD резолюция, елементарно за прилагане и интуитивно телевизионно меню, персонализирани рекомендации. Каталогът на А1 Видеотека предлага на потребителите огромно многообразие от жанрове и наличие за представителите на всички възрастови групи. Тя предлага на най-запалените почитатели на седмото изкуство достъп до хитови заглавия на налична цена и удобството да ги гледат от вкъщи си. Клиентите на интерактивната телевизия на А1 могат да наемат филмите непосредствено от екрана на своя тв приемник, а сумата се прибавя автоматизирано към месечния им абонамент. И по този начин да наваксат пропуснатото от огромните кинохитове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР