Вие сте много сладка!, каза хърватският премиер Андрей Пленкович на

...
Вие сте много сладка!, каза хърватският премиер Андрей Пленкович на
Коментари Харесай

Хърватският премиер към журналистка: Много сте сладка!

Вие сте доста сладка!, сподели хърватският министър председател Андрей Пленкович на журналистка, съобщи сръбското радио Б92.

Сътрудничката на основаната в Германия радиотелевизионна компания Ер Те Ел Дамира Григорет попита министър-председателя на най-младата членка на Европейския съюз дали ще уволни собствен заместител в ръководещата партия - Хърватска демократическа общественост (ХДО). "Вие, Дамира, сте доста сладка! ", сподели Пленкович, измъквайки се от въпроса на журналистката. Думите на премиера в Загреб провокираха вълна от неодобрение. Грегорет и нейни сътрудници обявиха, че думите на политика са сексистки и знак на пренебрежение към специалността. Изказването на Пленкович наля масло в скандал с Васо Бъркич.

Вторият човек в ХДО бе упрекнат от хърватски медии в съдействие с престъпно проявени лица. Той е предавал информация на босове и членове на проведени незаконни групировки, че се намират под полицейско наблюдаване.

"Думите на Пленкович подкопаха доверието освен в него, само че и в цялото държавно управление. Аз не задавам сладки въпроси, а значими! ", съобщи журналистката.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР