Вие сте любители на , но идеите ви за нови

...
Вие сте любители на , но идеите ви за нови
Коментари Харесай

40 находчиви идеи за пейзажи на фона на залеза

Вие сте фенове на, само че концепциите ви за нови фрагменти са се изчерпали след хиляди натискания на спусъка на вашия фотоапарат? Е, към този момент нямате опрощение да не употребявате камерата си (била тя и тази на смартфона), тъй като един изобретателен създател потвърждава, че можем сами да бъдем господари на пейзажите си.

Името му е Джон Маршал. Той е също по този начин кино продуцент, притежател на „ “, публицист и създател на мемоара „ Широко отворен свят “. Днес неговата страница е интернет сензацията, с която Маршал ще бъде запомнен най-ясно. Идеята за плана води началото си от едно лято, което Маршал прекарва в дребна къща на остров Фрай в Мейн. 



В своя блог създателят споделя пейзажи, където основни настоящи лица са... картонени фигурки, които самият той е сътворил ръчно. Техниката контражур (кадри против по-меката слънчева светлина, които акцентират силуетите) е съществена точно с цел да направи очертанията на обектите ясно изразени и реалистични. Така Маршал може да жонглира с котки, да яхне омар, да беседва с или да предлага на... леопард. Както подсказва името на страницата, залезите са другият главен акцент, който носи цветното въодушевление във всеки кадър и факторът, посредством който техниката контражур може да бъде приложена безпроблемно. Снимките с ексцентрични композиции оживяват и поради словесните истории, които основателят им споделя като анотация под всеки пост във Facebook.

Затова към този момент можете да се похвалите с обилие от креативен хрумвания, с които да впечатлите почитателите си в обществените мрежи. Грабвайте ножиците и непотребния картон, който имате, и започнете да творите на фона на залязващото августовско слънце! Какви ще бъдат вашите импресии?

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР