Вие сте креативни, с богато въображение, иновативни, стилни. Имате собствено

...
Вие сте креативни, с богато въображение, иновативни, стилни. Имате собствено
Коментари Харесай

Стани успешен моден дизайнер! Виж как!

Вие сте изобретателни, с богато въображение, новаторски, стилни. Имате лично мнение по отношение на модата, метода на обличане и съчетаване на цветове и форми. Няма подозрение - вашето предопределение е модата!

Но от къде да започнете?

Design Academy към Учебен център Нет Ит предлага най-хубавото професионално образование по фешън дизайн в страната и то започва напълно скоро – на 23.01.2021. Обучението се състои от два семестъра и е уместно за начинаещи, само че и за хора, които имат съществени знания в региона. Програмата е създадена от експерти, методисти и съчетанието на доктрина и процедура е в най-хубавата симбиоза, при която всеки участник има опция да се запознае с всички значими концепции, теоретични обосновки и практическото им приложение. Всеки курсист има опция образно да види и да му се покажат всички значими захвати и техники, които по-късно ще употребява, при правене на плановете си, първото си портфолио, практическата част на изпита, а в следствие във всекидневната му работа като дизайнер и креатор на дрехи.

 Стани сполучлив фешън дизайнер! Виж по какъв начин!

Всеки участник минава през целия развой от скицата, посредством планиране, моделиране, кроене до шиене на другите типове облекла. Всяка дреха си има специфичност и техника на разработване, която малко по малко се ползва в клас.

Всеки студент, минал сполучливо професионалното образование, получава формален документ - Удостоверение с издател МОН, който е годен в целия Европейски Съюз, както и документ от Учебен център Нет Ит на британски език.

Това образование ще ви вкара в един нов и страховит свят, свят от цветове, коприна и светлини. То предлага скъпи на практика умения, които ще можете да употребявате вечно, без разлика дали желаете да изработите неповторим дизaйнерски модел за Вас, Ваш непосредствен, или роклята от сънищата на вашето малко момиче. Тези умения може да ви служат за прелестно занимание, с което да се чувствате задоволени от себе си и да радвате околните си. Но могат и да бъдат нещо доста по-сериозно, като начало на обещаващ бизнес. Възможностите са необятни. Всичко е във вашият изобретателен разум и сръчни ръце.
 Стани сполучлив фешън дизайнер! Виж по какъв начин!

Всеки популярен фешън дизайнер е тръгнал от дребното си ателие на тавана...

Нужно е кураж и увереност, може би и ограничения, с цел да съумеете, само че най-важно е да сте упорити и да знаете какво желаете.

„...И когато мощно искаш нещо, цялата Вселена ти спомага, с цел да постигнеш желанието си. “ - е написал Паулу Коелю в един от фамозните му романи.
 Стани сполучлив фешън дизайнер! Виж по какъв начин!

А вие желаете ли да сте сполучлив фешън дизайнер?

Не пропускайте опцията да се запишете в идното образование по Моден дизайн на Дизайн Академи към Нет Ит, което стартира на 23.01.2021 от тук. Превърнете фантазиите си в действителност!
 Стани сполучлив фешън дизайнер! Виж по какъв начин!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР