Вие сериозно ли мислите, че бягам от вас? Крайно време

...
Вие сериозно ли мислите, че бягам от вас? Крайно време
Коментари Харесай

Спречкване между адвокат Хаджигенов и човек, излъчващ от протестите - заради опит за интервю

" Вие съществено ли мислите, че тичам от вас? Крайно време е да се разсъните, да си измиете очите и да се погледнете в огледалото. Много поздрави на Недялко ". Така юрист Николай Хаджигенов, един от членовете на Отровното трио, се обърна към Иво Дошев – един от хората, които излъчват горещи моменти от сегашните митинги против властта. Дошев стана прочут като участник в митингите против похода на " Нощните вълци " преди 4 години – като един от потърпевшите от побой поради съветските рокери, известни като " Рокерите на Путин ".
От известно време насам Дошев пробва да вземе изявление на Хаджигенов, като желанието му наподобява стана по-силно, откакто на един от митингите – на 20-тия ден, когато млад мъж на име Петьо Гюдюлев беше безусловно бързо свален и изведен от трибуната пред Президентството, когато настоя за оставките освен на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, само че и за тази на президента Румен Радев – КАДРИ ОТ СЛУЧКАТА ВИЖТЕ ТУК! Хаджигенов обаче не желае да приказва с Иво Дошев, който и в настоящето видеовключване съобщи, че желае да му зададе въпроси във връзка с организацията на митингите.
След подмятането за Недялко Недялков и ПИК от страна на Хаджигенов, Дошев го попита: " Какво общо имам с ПИК "? Хаджигенов отговори, че и Недялко Недялков няма нищо общо с ПИК. " Страшните въпроси, страшният Иво Дошев – това е някаква детска градина, живейте си с нея ", сподели Хаджигенов.
С какво паметно включване от сегашните митинги стана прочут Иво Дошев - ВИЖТЕ ТУК!
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР