Вие разбирате ли като ви говори жител на град Трън

...
Вие разбирате ли като ви говори жител на град Трън
Коментари Харесай

Джамбазки: Оградата трябва да е с 5 реда бодлива тел, ров и крокодили

Вие разбирате ли като ви приказва гражданин на град Трън без да ви се превежда? Е, тъкмо по този начин и аз разбирам македонски. Това съобщи в ефира на bTV евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Историята има своята логичност. Не можем да бъдем задоволени, че изкуствени загради с Македония се събарят, възстановяват се естествените връзки и хората се побратимяват. Въпросът за църквата е комплициран. Ние желаеме диалогът да бъде извършен повече в политическата тематика. Искам българските свещеници да осъзнаят голямата историческа отговорност, която носят ", сподели той.

"Важно е да се знае чий интерес преследваме. Сръбският и гръцкият интерес по тематиката не ме интересуват. През 1912 година те забиват нож в нашия тил. В понеделник има направена организация от български общественици безмълвно бдение. Само с наличие желаеме да призове членовете на светия синод за доста мъдрост и да поемат подадената братска ръка. Няма потребност да се съобразяваме с гърци и сърби и тяхното въздействие в България. Гръцката черква в действителност има доста огромно въздействие в България ", добави Джамбазки.

Ще желаяме незабавна резолюция и разискване в зала. Това е най-тежкият пестник, който може да се получи в залата на парламент, изключително на европейския. Това беше провокация и политическа безочливост - да арестуваш лекари ", съобщи патриотът.

Според Джамбазки на Балканите най-войнстващо е православието на сърбите, които вършели за това даже закононарушения.

"Госпожа Йончева не е ли чувала за цветна снимка? Преди дни тя сподели черно бяла фотография, която може да е от кошарата на нейния двор, а не от оградата по границата, както твърди. Госпожа Йончева ще води тази политическа борба, има право. Ще демонстрира и още фотоси от кокошарника. Ако мен питате оградата по границата би трябвало да е 5 реда, с подлива тел, с трап и крокодили вътре ", това съобщи Джамбазки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР