Вие преценете кой е прав в дадената ситуация.Изглежда сагата с

...
Вие преценете кой е прав в дадената ситуация.Изглежда сагата с
Коментари Харесай

Гейм синдикатът нарече плановете за довършване на The Walking Dead отвратителни

Вие преценете кой е прав в дадената обстановка.
Изглежда сагата с края на Telltale Games е едвам в своето начало. След новината за всеобщите уволнения, мнозина се запитаха какво се случва с последния сезон на The Walking Games. Досега излезе един епизод (очакваше се вторият да излезе днес), само че предвид на метлата, която се разигра в офисите на компанията, довършването на играта стана от ден на ден задача невъзможна. Последно разбрахме от актрисата, озвучаваща Клементайн, че евентуално ще има още един епизод – втория, след което всичко завършва. Telltale пък упорстват, че ще се оправят с края на поредицата.

Наскоро студиото разгласи, че има съответен проект за излизане от обстановката. Щастливият анонс на студиото провокира на собствен ред реакция от гейм синдикалната организация Game Workers Unite. Те ребром нарекоха проектите на студиото „отвратителни“, допълвайки, че в случай че студиото има пари да довърши сезона, те имат пари да платят обезщетение на своите чиновници. Причината за обнадеждените вести от страна на Telltale е, че те разкриват влизането в контакт с няколко външни страни.

„Това е отвратително“, оповестиха в Twitter Game Workers Unite. „Платете на над 250-те си чиновници обезщетението“.

Асоциацията е уверена, че в случай че компанията довърши в реалност сериите, те няма по какъв начин да дават отговор на нужното качество, без по тях да вземат присъединяване хората, които са работили до момента по тях. Освен това, съгласно тях, това би се отразило във финансовите доклади на студиото по отрицателен метод и може да се стигне до съд.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР