Вие обрахте държавата с милиони левове - незнайно към кого

...
Вие обрахте държавата с милиони левове - незнайно към кого
Коментари Харесай

Борисов обвинява: Петков и Василев спечелили до 1 млрд. евро от помощта за Украйна

Вие обрахте страната с милиони левове - неизвестно към кого тъкмо в залата, където са се настанили депутатите на ГЕРБ, се обърна водачът им Бойко Борисов. По-късно в изявлението си към този момент Борисов стартира с послание косвено към Петков и Василев. В събота сутринта депутатите от ГЕРБ са били събрани на оперативка в централата, с цел да чуят изявленията на ръководителите си, се схваща от видео, което популяризира партията в обществените мрежи.

Лидерът на ГЕРБ ги упрекна, че са спечелили още пари - сред 800 млн. и 1 млрд.евро от. Борисов пресметна, че от 5 милиарда в медиаторите са отишли 20%.

" Защо допуснахме да има медиатори сред нас и Украйна. Защо не ги дарихме, да сме като белите страни. Защо се крихте, за какво се гушихте. Браво, че сте го правили, само че неприятно е, че сте лъгали. "
 Die Welt: България - страната, която скрито избави Украйна още предходната пролет
Die Welt: България - страната, която скрито избави Украйна още предходната пролет

Страната ни е предоставила боеприпаси, покриващи 1/3 от потребностите на украинската войска

Борисов засегна и

Той също е засегнат, че в България липсва същинско следствие, като даде за образец, че даже и в щатите разкриват секретни документи в домовете и то на някогашни президенти, а тук не може да се разплете даже и схемата за кражбата на 1 лев от литър гориво.

" Какъв факт е това, че когато ще гласуваме правосъдната промяна, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма в залата ", попита водачът на ГЕРБ.

" Аз, нямал съм и кюлчета. И очаквам с неспокойствие испанците да се произнесат, в случай че не са се произнесли към този момент ", добави някогашният министър председател.

" Как до момента в който са " Промяната " на власт, бензинът е по-скъп, като паднаха власт - цената е по-ниска. Вие искахте децата да вкарате в пандиза, че не ви дават да крадете ", попита още Борисов.
 Атанасова убеждава депутатите си: Не ние саботираме правосъдната промяна
Атанасова убеждава депутатите си: Не ние саботираме правосъдната промяна

Тя се пита дали прокуратурата и Кирил Петков не са в сговор

" Как прокуратурата си затвори очите за документите с погрешно наличие на Кирил Петков. Или н. Как да разчитаме, че няма развиване по " Джемкорп ", сподели при откриването на срещата Десислава Атанасова.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани управляващите в Северна Македония да изправят пред съда причинителите на в Охрид Християн Пендиков.

Това във всички случаи подкопава големите старания, които положихме Северна Македония и Албания да тръгнат по пътя на Европейския съюз.

Тук обаче виждам опит още веднъж Северна Македония да се върне в съветското въздействие, целеустремено, и това се прави доста интензивно. Не би трябвало по никакъв метод да се подвеждате. Най-доброто за България е Северна Македония и Албания да са в Европейския съюз и НАТО ", сподели Бойко Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР