Вие можете да дадете пример на цяла България. Вие можете

...
Вие можете да дадете пример на цяла България. Вие можете
Коментари Харесай

Нинова в Галиче: Дайте пример на цяла България – изгонете мутрите от властта!

 ninova1  ninova3  ninova6  ninova8  ninova5  ninova7  ninova9  ninova2
Вие можете да дадете образец на цяла България. Вие можете да сложите началото на края. Вие можете да изгоните мутрите от властта. Показахте го на първия тур. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Галиче. Тя поздрави хората, че са имали смелостта да се опълчат на локалните дерибеи.

“Показахте силата и характера на българина и на врачанския край. Възхищавам се на смелостта ви”, съобщи Нинова. Според нея Галиче е смален модел на ръководството в страната.

“В България, които не слуша, му се взима бизнесът. Обществени поръчки печелят единствено околните до ГЕРБ. Тук, който не слуша, му се взимат нивите. Който е с кмета, заграбва земята за 30 години. В България, в случай че критикуваш властта, ти измислят компромати, очернят те, пращат те в Сибир, а може и инцидентно да те ударят две таксита. Тук ти палят колата и те плашат, че ще ти спрат обществения патронаж”, сподели още Нинова.

Според нея в България ГЕРБ разделят народа на наши и непознати. “Премиерът Борисов поставя старания да сплоти Балканите, а непрекъснато разделя личния си народ. Чу се, че през вчерашния ден даже забранил на ГЕРБ да почетат най-светлия празник 24 май, тъй като приемът се дава от президента. Така и тук ви разделят – на близки до кмета и на врагове, които се тъпчат и малтретират. Ето за какво, в неделя, вие можете да дадете най-ярък знак на цяла България. Да сложим завършек на този модел на ръководство в Галиче. Да си отвоювате свободата”, добави тя.

Председателят на Българска социалистическа партия прикани жителите на Галиче да си изберат кмет, които ще бъде собственик за всички, без разделяне, без боязън, без напън и закани. “Всички да бъдат спокойни. Селото да живее спокойно. Никой да не ви взима земята, да не ви бие децата, да не ви пали домовете. В неделя можете да покажете, че не ви е боязън. Ние сме тук да ви дадем кураж и сигурност. Ако желаете смяна на модела Ценко Чоков, в случай че желаете да сте свободни, уважавани и да живеете умерено, имате опция да го извършите в неделя”, сподели още Корнелия Нинова.

“Хората демонстрираха, че Галиче не се продава”, съобщи претендентът за кмет на с. Галиче от Българска социалистическа партия Веселин Тушинов. Той акцентира, че поминъкът на селото е бил премахнат. “Битката е за нашето бъдеще – младежите в Галиче. Няма да станем плебеи на герберите. Да смачкаме тиранията и да затворим най-тъмната страница в селото ни”, прикани Тушинов. Той е безапелационен, че няма да разреши земите и парцелите им да бъдат ограбени. Тушинов пожела успокоение и сигурност за жителите на Галиче и благодари за поддръжката им.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР