Вие ли хвърляхте бомбички от сградата на ВМРО по протестиращите

...
Вие ли хвърляхте бомбички от сградата на ВМРО по протестиращите
Коментари Харесай

Джамбазки призна: Отговорихме адекватно на това, което се случваше пред ВМРО

Вие ли хвърляхте бомбички от постройката на Вътрешна македонска революционна организация по протестиращите долу? " Въпросът тук е за какво тези хора пристигнаха да трошат и чупят вратата на Вътрешна македонска революционна организация. Ние просто отговорихме безусловно съответно на това, което се случваше пред постройката. "
Така след дълго отказване, че евродепутатът изобщо е бил в постройката на по време на митингите, самият той призна пред btv, че на фрагментите, публикувани в интернет, е той и че е поливал и хвълрял бомбички по протестиращите пред централата. ХРОНОЛОГИЯТА СИ ПРИПОМНЕТЕ ТУК.
 Няма задържани след битката сред протестиращи и защита пред централата на Вътрешна македонска революционна организация Няма задържани след битката сред протестиращи и защита пред централата на Вътрешна македонска революционна организация
Няма задържани след битката сред протестиращи и защитата на Вътрешна македонска революционна организация. Това оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи пред btv. Припомняме, че нощес имаше например..

Джамбазки се появи в защитно облекло пред ВМА, където сега дружно с други негови „ съратници “ са доброволци в Коронавирус отделението. " Изхвърляме рисковите боклуци от нощната счита, преди да бъдат унищожени. Затова е рационално да бъдеш облечен по този начин, в случай че не искаш да се озовеш в отделението, в което си доброволец. ", сподели той.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР