Вие конгрес на БСП ли гледахте, защото аз смятам, че

...
Вие конгрес на БСП ли гледахте, защото аз смятам, че
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Ръководството прави грешки. Ако не бъдат оправени, партията отива на зле

Вие конгрес на Българска социалистическа партия ли гледахте, тъй като аз считам, че такова нещо нямаше. Конгресът е най-висшия орган, който взима решения, а такива нямаше. Ние сме сериозна политическа мощ и не можем да се занимаваме със правосъдни борби, имаме си други, които да водим.

Това сподели в предаването „ Беновска пита” по Канал 3 депутатът от Българска социалистическа партия Георги Търновалийски. "Този термин „ вътрешно партийна опозиция” е въведен от това ръководство. Имаме разнообразни отзиви, само че по-важните задания са да приказваме за концепциите, които някак загърбихме. Това ръководство на Българска социалистическа партия прави неточности, които в случай че не бъдат оправени, партията отива на зле. Първата неточност е, че управлението раздели партията. В последна сметка Корнелия Нинова е определена на конгрес, тя има мандат и в случай че сама не реши да напусне поста си, никой не може да я отстрани. Другата неточност за мен е неналичието на съдружна политика ", сподели още той.

"За последната една година съотношението на силите се промени. Започнаха хората в националния съвет да чуват и другото мнение. Каквото имаме да кажем, сме ги споделили на него, тъй като нямаше дневен ред на конгреса. Когато Корнелия Нинова сподели, че няма да подаде оставка пред конгреса, тя трябваше да го закрие, само че това не се случи, по тази причина го направихме като си тръгнахме ", безапелационен беше Търновалийски.

"Ще вървим на Бузлуджа, тъй като това там не е празник на Корнелия Нинова. Там ще има хиляди социалисти, с които да си приказваме и това е много пъти по-важно от това кой ще приказва на микрофона ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР