Вие ги познавате – тези талантливи хора, които умеят да

...
Вие ги познавате – тези талантливи хора, които умеят да
Коментари Харесай

Бъдете достоверни, надеждни и истински

Вие ги познавате – тези надарени хора, които умеят да убеждават. Те някак напълно леко съумяват да внушат на всички към себе си какъв брой е добре да поддържат техните велики хрумвания.

Тези хора са доста скъпи, те основават същинска стойност за своите компании, тъй като умеят да трансформират визиите за бъдещето в каузи.

Много клиенти одобряват убеждаването като операция. Когато то се употребява правилно, това въобще не е по този начин. Напротив, става дума за значим развой на смяна. Той насочва и подтиква това държание на хората, което е значимо за задачите на организацията, написа Хари Майлс, създател на голям брой бестселъри в региона на продажбите и мениджмънта.

Най-важното, което би трябвало да извършите, с цел да убедите някого, е  да изградите своята меродавност.  Тя се демонстрира на две равнища:

 -  Вашите хрумвания . Смислени ли са? Например предлагането ви за нов артикул вписва ли се в променените условия на пазара? Обмислили ли сте всички страни и възможни компликации, които могат да зародят?

Вие като персона.  Може ли да ви се има вяра? Искрени ли сте? Доказали ли сте, че имате знания и че постоянно сте добре осведомени? Например в случай че оферирате нов артикул, добре ли сте осведомени с неговата специфичност, с целевия пазар, с възможните клиенти и конкуренция? Могат ли другите да ви схванат?

Другият значим съставен елемент на убеждаването е  да спечелите доверието на другите . Как да го постигнете? На първо място бъдете откровени. Подгответе образци за своята надеждност. Изслушвайте другите и позволявайте да изкажат концепциите си. Покажете, че имате опит, и не крийте рекомендациите си.

Опознайте аудиторията си.  Разберете кои са основните фигури и авторитетните персони в нея, с цел да ги привлечете на своя страна. Важно е да търсите различните възможни смисли на държанието, което наблюдавате в хората насреща. И да тествате заключенията си, с цел да се уверите, че разбирате аудиторията допустимо най-точно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР