Вие дадохте знак, че искате в България да се задават

...
Вие дадохте знак, че искате в България да се задават
Коментари Харесай

Виктор Николаев: Изпод руините на българската журналистика тръгна лавина

Вие дадохте знак, че желаете в България да се задават свободно въпроси, обърна се към феновете водещият от Нова телевизия Виктор Николаев.

Искам да благодаря на всички, които поддържаха публицистиката – не просто мен или предаването. Това, което видяхме, не беше поддръжка, а лавина. Изпод руините на българската публицистика - срутвана и блъскана от много време, потегли лавина, съобщи Николаев във връзка абсурда, който се развихри в петък поради неуместните мнения, които депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров и вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила си разрешиха да създадат по отношение на работата на водещия.

От реакциите след предаването в петък разбрах едно. Вие дадохте знак на публицистите, на политиците, на притежателите на медии и бизнеси, че желаете в България да се задават свободно въпроси. Добри или неприятни за някого, остри, противоречиви, само че най-много – заложени. Без искания, без боязън, без да се изживяваме нито като жертви, нито като претенденти за "Пулицър ". Не очаквайте да удряме плесници или да гоним от студиото някой, който ви е възмутил или разочаровал. Ние задаваме въпроси, а всеки самичък преценя по какъв начин да отговори, по какъв начин да реагира и какво да каже. Що се отнася до това кой приказва от студиата - ръководещи, съпротива. Всички ние носим отговорност кого избираме, кой е в политиката и когато е там, ние сме длъжни да питаме. Ще се опитаме да продължим да го вършим. Колкото до столчетата - виждали сме доста политици, паднали от столчето на властта. Не забравяйте, че тези столчета ги давате вие и може да ги премествате – зависи от вас, сподели още Виктор Николаев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР