Видял окървавения мъж и се обадил в полицията. Очевидецът е

...
Видял окървавения мъж и се обадил в полицията. Очевидецът е
Коментари Харесай

Тодор Пръв Откри Колата Ковчег В Пампорово! От Това, Което Разказа Ще Ви Побият Тръпки, Властите Премълчаха, Че Труповете Са Били

Видял окървавения мъж и се обадил в полицията. Очевидецът е Тодор Мелемов, наследник на кмета на Смолян Николай Мелемов. „ Пътувахме от Пампорово към Стойките. Видяхме кола, която беше на габарити с работещи чистачки, отбила в едното платно. Снегът върху колата беше стопен, а валеше. Снегорин беше минал и беше заобиколил колата. Навсякъде другаде беше изчистено. Помислихме, че е закъсал човек и спряхме да му помогнем. В тъмното не се виждаше.

После светнахме с фенерче и видяхме, че има човек вътре. Мислехме, че може да му е неприятно, по тази причина да е спрял. Но видяхме, че водачът има рана на главата и целият е в кръв. После видяхме, че има и жена. Беше страшна панорама. Подадохме сигнал на 112. Дойдоха служители на реда, кола за спешна помощ. Установиха, че хората са мъртви. Тогава пристигнаха и други следователи. Доколкото можехме, съдействахме “, сподели Тодор, представен от " Марица ".

Докато тримата чакали полицията, спрели чистачките, по тази причина предположили, че колата е била спряна, само че със разпален мотор първоначално. Дочакал е идването на полицията и оказал цялостно подпомагане. Това оповестиха на брифинг шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов. Водещата версия е ликвидиране и самоубийство. 41-годишната жена е убита с два патрона в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е благосъстоятелност на мъжа, е открит противозаконен револвер. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен напълно в черно.

Труповете са били в автомобил " Ауди ТТ " с пловдивска регистрация. Двамата са били поданици на Града под тепетата. Имали са връзка, показаха от полицията. Имали са по едно дете от предходни бракове. 41-годишната била разведена, мъжът бил вдовец. Жената работила в банков клон в Пампорово. Приятелят й, който бил музикант, дошъл особено, с цел да се видят, гласи първичната версия. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни. Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР