Видяхте снощи, че ПП в десет без пет оттеглят кандидата

...
Видяхте снощи, че ПП в десет без пет оттеглят кандидата
Коментари Харесай

Костадинов за ПП: Изглеждаха неадекватно, като деца, на които са се е скарала класната

" Видяхте нощес, че Политическа партия в 10 без пет отдръпват претендента си. Изглеждаха много несъответстващо, като деца, на които са се е скарала класната ръководителка. Личеше си, че вършат нещо, което не желаят да вършат. Нищо чудно да забележим нещо сходно от. Явно има сили, които са по-влиятелни в политиката ". Това съобщи в ефира на Нова тв водачът на " ", разяснявайки неуспеха на депутатите през вчерашния ден да изберат ръководител на Народно събрание и решението на Политическа партия да отдръпват своя претендент.

" Не виждам огромни разлики сред представителите на,,, на другите политически партии, тъй като те приказваха едно и също. Те имат персонални несъгласия единствено, не и кардинални, по тази причина не разбирам какъв им е казуса. Вчера всички се кълняха в евроатлантчиеските полезности, приказваха повече за Украйна, в сравнение с за България, останах с усещането, че откриваме Украинската рада, а не Народното събрание ", сподели още той.

" Предложили сме консенсусна фигура, тя сподели, че може да сплотява в работата си в правната комисия. Няма по какъв начин да подкрепим, който и да е различен претендент, тъй като имаме идеологически разлики с тези хора. Имаме разнообразни полезности с тях. Ще предадем личните си гласоподаватели. Не очаквайте това от нас ", сподели Костадинов, разяснявайки кой претендент " " би могла да поддържа.

" Много постоянно се спекулира с тематиката златен пръст, през вчерашния ден им споделих на всички останали, че всеки от тях е златен пръст и всеки да си реши ходовете си. С отдръпването на претендента си Политическа партия се трансформира в златен пръст на, това е някаква си тяхна вътрешна евроатлантическа кавга ", добави той.

" Вчера не се записва при едно от гласуванията. Сега ще гледаме появяването на доста златни пръсти. Някои през вчерашния ден твърдяха доста детско по какъв начин те били съпротива, пък други ръководещи. Няма нито съпротива, нито ръководещ, всеки евентуално може да бъде едно от двете ", разяснява водачът на " ".

Костадинов напомни, че още през цялото време партията му е говорила, че Народното събрание е мъртво роден. " Българският народ произнесе смъртна присъда на страната ни. И на идващите избори още по-малко хора ще отидат да гласоподават ", предизвести той.

" Тези хора в Народното събрание са част от казуса. Всичко това, което говорите, е основано от тях като проблеми. Очаквате ли те да ги решат, те единствено ще ги задълбочат, като ни вкарат от война. Затова е натиска сега за сформиране на държавно управление ", сподели още Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР