Видяхте ли? Скандал! Аз лично гледах прословутата целувка между Кубрат

...
Видяхте ли? Скандал! Аз лично гледах прословутата целувка между Кубрат
Коментари Харесай

Госпожица Суши и тричането на Кобри

Видяхте ли? Скандал!

Аз персонално гледах прословутата целувка сред Кубрат Пулев и госпожица Суши. Дори на повтаряне. Търсих друга позиция, но не открих. После гледахме на занимателен кадър с жена ми. „ Ми целувка “ - ми споделя тя и си продължава да си прави нейните неща. 

Ма по какъв начин по този начин? Не видя ли злобния мачистки нагон? Доминацията, отнемане на персоналното пространство. Унижението?

Подигравка с целия женски жанр? Как чакаме след това тази жена да има обикновено семейство? Деца? Може да откачи и да стане всеобщ палач? Ми да!

Нищо такова не била видяла.

Кучето и то гледаше целувката, но за неговото мнение не съм го питал.

После отново гледах на занимателен кадър сцената. Търсих отвращение, омерзение, храчене на слюнки по пода, бърсане с ръкав. Защита. Опит за пестник. Поне укорен взор.

Не!

Кака ни Суши се хили кат зелка. Да се чудиш суши ли е, зелка ли е. Може и като суши да се хили, но аз персонално не съм виждал доста суши в живота си, тъй че не знам.

Хич не и проличава да е унищожена и с провалена кариера. Ама те в Невада знаеш ли ги? Странни хора са.

После разбрах (може и да не съм прав, но може и да съм), че кака ни Суши работи в развлекателно-кулинарния бизнес. Тоест, елегантно да се предлага като база за ястие. Ще го кажа по-разговорно - Да си изуе гащите, я напльокат със саламчета или там каквото би трябвало и по този начин, подготвена за консумация, да я сервират. Срещу пари, несъмнено.

Ей! Това е изкуство, си крещя! Ние в националната художествена изложба консумираме сходни храни. Значи г-цата Суши е човек на изкуството с ранима душа. След целувка може да се самоубие поради поругана моминската горделивост. Какво разбираме ние от тези неща? Талибани сме, да ме извиняват талибаните. Едно е да кльопат от задника ти сурова риба, друго е да те целунат до момента в който взимаш изявление.

Но с изключение на морално, целувките имат и финансово измерение. А Кобрата, не е загадка, добре заработва. Що ли си мисля, че в щаба на госпожицата (вече и тя има щаб) се разисква по какъв начин да подреден на нашия боксьор един полов тормоз. Да го заплашат със съд. Ама тъй като са положителни хора, разбрани, ще оправят нещата с едно парично обезщетение. Да има за семки и за психоаналитик.

Колко огромно ще бъде компенсацията може да разберем околните дни, а може и в никакъв случай да не разберем. Зависи до каква степен ще се стигне. Защото първо е целувката, а след това може и нещо и за обезчестяване да се прокрадне. Примерно обезчестяване с взор или с мисъл. Както споделя актуалният либерал – самата мисъл за секс към този момент е обезчестяване.

Сигурно госпожицата Суши към този момент е съответно инструктирана да бъде шокирана, озадачена, обезпокоена и заекваща. Може и обрив да и излезе, обаче в случай че и преведат една тлъста сума пари ще и мине.

Та се сетих за един бит. Тричане. Взимат кучето и го въртят на въже, а след това животинчето пада в реката. За здраве било, споделят старите хора.

Тричането на кобри е същото. Скандал до момента в който ти се завие свят и след това цоп - финансова отплата.

Да видим…
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР